Po „Darom 2012“ – švara aplink „Žalgirio“ krepšinio šventovę (VIDEO) 0

Lietuvoje praūžusi švarinimosi akcija „Darom 2012“ neaplenkė ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio šventovės – „Žalgirio“ arenos aplinkos. Kaunui ir „Žalgiriui“ neabejingi žmonės prisijungė prie akcijos ir tvarkė Nemuno salą.

Čia prie „Žalgirio“ arenos darbuotojų prisijungė „Žalgirio“ Klubo nariai, „Žalgirio“ ir ŪBIG grupės administracija. Akcijos dalyviai, kurių nemaža dalis buvo pasipuošę žaliai baltomis spalvomis, užtruko beveik tris valandas ir Nemuno sala buvo „išvaduota“ nuo šiukšlių.

Pakalbinti „Žalgirio“ Klubo nariai džiaugėsi, kad gali prisidėti švarindami vietą, su kuria susiję gražiausi metų prisiminimai ir krepšinio emocijos. „Visada malonu prisijungti prie šios tvarkymosi akcijos, o jei dar ši akcija bent kiek susijusi su „Žalgiriu“, tai tampa bent kelis kartus didesniu malonumu. Sutvarkėme Nemuno salą ir į rungtynes bus eiti daug smagiau. Žinosime, kad čia iš dalies dėl mūsų yra tokia graži aplinka aplink areną“, – neslėpė džiaugsmo „Žalgirio“ Klubo narys Laurynas Martinkus.

Prie švarinimosi akcijos mielai būtų prisidėję ir patys žalgiriečiai, bet planus sutrukdė kaip tik tuo metu vykusi treniruotė, ruošiantis svarbiausioms LKL sezono kovoms. „Ši akcija „Darom 2012“ labai svarbi visai Lietuvai. Atrodo, kad ji tą dieną suvienija visus šalies gyventojus. Po to iš karto miestai nušvinta kitom spalvom ir galiausiai ateina pavasaris, – po treniruotės sakė Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas. – Gaila, kad negalime prisijungti prie šios gražios akcijos dėl treniruočių grafiko, bet džiaugiamės, kad mus puikiai joje atstovauja mūsų gerbėjai bei administracija.“

2011-ųjų vasarą „Žalgirio“ arenai atvėrus duris, Nemuno sala tapo traukos centru ne tik Kauno, bet ir visos Lietuvos gyventojams. Salą ypač pamėgo Kauno „Žalgirio“ sirgaliai. Nuo šiol kiekvienais metais „Darom 2012“ akciją aktyviai palaikys „žaliai balti“, ypatingą dėmesį skiriant tvarkai Nemuno saloje.

Komentarai