Aktyviausiems studentams – atvira „Žalgirio“ treniruotė (VIDEO) 0

Viso sezono metu Kauno „Žalgirio“ rungtynėse aktyviausiai besilankę studentai už ištikimybę legendinei komandai sulaukė dovanos. LSP klubo „Studentai už Žalgirį“ sezono nugalėtojai turėjo dar vieną progą apsilankyti „Žalgirio“ arenoje, kurioje stebėjo atvirą žalgiriečių treniruotę.

Jau antrą sezoną Kauno „Žalgirio“ klubas bendradarbiauja su LSP nuolaidų programa. Ši draugystė leidžia studentams vos už 3 litus patekti į daugumą LKL, BBL ir VTB Vieningosios lygos rungtynių. Be to, keturiuose mačuose apsilankę studentai į penktąjį galėdavo eiti nemokamai, o dešimtyje „Žalgirio“ rungtynių komandą palaikę aistruoliai laimėjo pagrindinį sezono prizą – galimybę iš arti pamatyti, kaip vyksta žalgiriečių treniruotė.

„Džiaugiamės šiuo bendradarbiavimu, nes jis yra naudingas visiems. Studentai turi galimybę patogiai apsilankyti „Žalgirio“ rungtynėse, o žalgiriečiai arenoje sulaukia ištikimų sirgalių antplūdžio“, – sakė klubo „Studentai už Žalgirį“ atstovas Paulius Zaleckis.

Atvykę stebėti atviros Lietuvos čempionų treniruotės studentai turėjo progą ir iš arčiau susipažinti su naujosios „Žalgirio“ arenos užkulisiais. Jiems buvo surengta ekskursija po svečių komandų, arenoje koncertuojančių atlikėjų rūbines. Taip pat suteikta neeilinė galimybė pamatyti „Žalgirio“ rūbinę bei išbandyti VIP ložes.

„Ėjau į „Žalgirio“ rungtynes, nes tai mano komanda, todėl tokia dovana mane tikrai maloniai nustebino. Apskritai kalbant, studentams tikrai apsimoka lankytis varžybose, juk bilietas kainuoja net pigiau nei alaus bokalas. Kainos ir efekto santykis yra labai geras“,- teigė LSMU studentas Liudvikas Glauzeris.

Klubas „Studentai už Žalgirį“ laukia lemiamų sezono kovų ir kviečia studentus jungtis į vieningą komandą Facebook tinkle.

Komentarai