A.Trifunovičius ir T.Klimavičius: „Pusfinalyje tokios lengvos pergalės nesitikėjome“ 0

Po pergalės Baltijos krepšinio lygos (BBL) pusfinalyje Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius džiaugėsi savo auklėtinių žaidimu, o naudingai rungtyniavęs Tadas Klimavičius pripažino, kad turėta 10 dienų pertrauka žalgiriečiams pravertė.

„Įvykdėme pirmą užduotį. Atlikome tai, ką turėjome padaryti finalo ketverte – laimėjome. Ačiū krepšininkams už koncentraciją visų rungtynių metu ir dabar turime laukti varžovo finale. Pasimokėme po pralaimėjimo šiauliečiams LKL čempionate. Dabar situacija buvo atvirkštinė, nes mes ilgiau galėjome rengtis mačui nei šiauliečiai, kurie turėjo svarbias rungtynes LKL pusfinalyje“, – kalbėjo A.Trifunovičius.

19 taškų pelnęs ir 10 kamuolių atkovojęs T.Klimavičius pripažino, kad nesitikėjo laimėti taip lengvai: „Tikrai nesitikėjome tokios lengvos pergalės, nes praėjusį kartą stipriai nudegėme ir dabar pasirengimas buvo daug geresnis, todėl rezultatas geresnis. Šį kartą mes turėjome daugiau laiko pailsėti, o jie žaidė svarbias rungtynes. Daugelis kalbėjo, kad laukia „Šiaulių“ pergalės, bet stipresnė komanda susikaupė ir laimėjo. Būtų buvę keista LKL finale žaisti ne su „Lietuvos rytu“. Beje, mes dar ten nepatekome, tad nereikia užbėgti įvykiams už akių.“

Komentarai