„Žalgirio“ ir gatvės krepšinio šventė prie „Kauno Akropolio“ – jau šiandien! 0

Visą antradienį prie „Kauno Akropolio“ šurmuliuos „Žalgirio“ ir gatvės krepšinio mėgėjai. Tradiciniame Kauno „Žalgirio“ klubo organizuojamame 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyre dalyvaus ne tik 277 komandos, bet ir apsilankys vakar BBL čempionais tapę žalgiriečiai.

Šventės metu dalyviai ir žiūrovai išvys naują pramogą Lietuvoje – Slambolo (angl. Slamball) varžybas. Drąsiausiems turnyro organizatoriai suteiks galimybę patiems išbandyti Slambolo ringus ir dėjimais sudrebinti specialios krepšinio aikštelės lankus.

Į dvi grupes po 6 krepšininkus suskirstyti žalgiriečiai renginyje praleis po pusantros valandos. Iš pradžių, žaidėjai stebės 13.15 val. prasidėsiančias Slambolo parodomąsias rungtynes, o po to vertins dėjimų konkurso dalyvių pasirodymus.

Turnyre dalyvaujančioms komandoms vėl grįžus į dvylika krepšinio aikštelių, žalgiriečiai renginio nepaliks. Jie lips ant scenos, ant kurios visi dalyviai ir žiūrovai galės įsiamžinti bendrose nuotraukose su savo mėgiamiausiais žaidėjais.

Dar kartą BBL čempionai prie „Kauno Akropolio“ užsuks 16.30 val. Tada specialiose rungtyse laimėti prizus ir mesti iššūkį žalgiriečiams galės kiekvienas norintis. Tradiciniame žaidime „Aplošk Kalnietį“ turnyro dalyviai bei žiūrovai ir vėl mes iššūkį BBL finalo ketverto naudingiausiam žaidėjui „figūrinio minuso“ rungtyje. Taip pat visų lauks ir vienas „patobulintas“ žaidimas – žiūrovo ir jo pasirinkto žalgiriečio pora savo varžovus bandys įveikti žiūrovui metant paprastai, o žaidėjams atakuojant krepšį sudėtingos formos metimu.

Šventinę „Žalgirio“ 3 prieš 3 turnyro dieną primins kiekvienam turnyro dalyviui suteikti dveji marškinėliai. Turnyro metu krepšininkus gaivins Birštono mineralinis vanduo „Vytautas“ ir „Akvilė“. Taip pat „Kauno Akropolis“ dovanų čekiais apdovanos stilingiausią turnyro komandą. Nugalėtojų komandų lauks vertingi „Žalgirio“ ir rėmėjų prizai.

Bus apdovanota ir originaliausio komandos pavadinimo konkursą laimėjusi ekipa. Oficialaus „Žalgirio“ puslapio Facebook tinkle apklausoje šiais metais užtikrintai triumfavo „Atiduok karvę obage velnių!“ komanda.

Specialius prizus – keturis kamuolius su žalgiriečių parašais – įsteigė dienraštis „Kauno diena“. Jie atiteks jauniausiai turnyro komandai „Auksinis sparnas“, kurią sudaro keturi 2003 m. gimę jaunieji krepšininkai.

Turnyro metu laukiami visi krepšinio entuziastai. Tie, kurie nelies prakaito krepšinio aikštelėse, galės tiesiog pasimėgauti puikiu reginiu ar ne mažiau skambia muzika.

Renginio pradžia – antradienį, gegužės 1-ąją, prie „Kauno Akropolio“ jau nuo 10.00 valandos.

Turnyro dalyviai parsisiųsti rungtynių tvarkaraštį ir pogrupius gali paspaudę ČIA.

Primename, kad likus pusvalandžiui iki savo komandos pirmųjų rungtynių turnyro dalyviai privalo užsiregistruoti sekretoriate. Registruojantis kiekvienas komandos narys turi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (su nuotrauka ir gimimo data).

Komentarai