„Žalgirio“ treniruotėje apsilankė dainininkas D.Montvydas (VIDEO) 0

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos antrosioms rungtynėms besiruošiančius žalgiriečius aplankė Lietuvos atstovas Eurovizijos dainų konkurse Donatas Montvydas. Apsilankyti „Žalgirio“ arenoje dainininką pakvietė tiek Lietuvos čempionus, tiek jo kelionę į Euroviziją remianti lažybų bendrovė „Top Sport“.

D.Montvydui buvo aprodyta visa reprezentacinės Kauno krepšinio komandos treniruočių bazė. Lietuvišką Eurovizijos atranką laimėjusiam dainininkui „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas įteikė krepšinio kamuolį ir palinkėjo sėkmės tarptautiniame konkurse.

Krepšinio mokyklą anksčiau lankęs 24-erių dainininkas po žalgiriečių treniruotės sužaidė „vienas prieš vieną“ su Eurolygos ir Europos krepšinio čempionu, „Žalgirio“ treneriu Sauliu Štombergu. Kiek netikėtai pergalę iškovojo „Žalgirio“ arenos svečias.

„Nesergu už konkrečią komandą. Esu už profesionalų ir gražų krepšinį“, – sakė Donny Montell slapyvardžiu žinomas dainininkas. Jis pridūrė, kad „Žalgirio“ pasiekimai ir istorija jį įkvepia bei padeda siekti kuo geresnių rezultatų.

Komentarai