M.Popovičius paliko įspaudą „McDonald‘s“ žvaigždžių alėjoje (FOTO, VIDEO) 0

Krepšinio žvaigždžių alėja šalia „McDonald‘s“ restorano Kaune pasipildė „Žalgirio“ komandos legionieriaus Marko Popovičiaus delno įspaudu. Jis yra dvyliktas žalgirietis, įsiamžinęs Žvaigždžių alėjoje.

Šventės akimirkos – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

Kauno „Žalgirio“ generalinio direktoriaus Jono Stadalninko teigimu, M.Popovičius yra išties mylimas gerbėjų ir komandos narių.

Kauno „Žalgiryje“, su pertrauka, jis žaidžia jau trejus metus. M.Popovičius mėgstamas už nuoširdumą ir energingas pastangas palaikyti komandos dvasią.

„Man labai malonu matyti savo delno įspaudą čia, tarp visų šių žaidėjų. Žinoma, labiausiai išsiskiria Arvydo Sabonio delnas, tačiau džiaugiuosi galėjęs atsidurti ir tarp trijų komandos draugų (Dainiaus Šalengos, Pauliaus Jankūno ir Manto Kalniečio). Man yra didelė garbė būti šios žvaigždžių alėjos dalimi“, – sakė M.Popovičius.

Prieš padarant įspaudą, Kauno „McDonald‘s“ restorane buvo surengtas nuotaikingas susitikimas su krepšinio aistruoliais – jauni žmonės fotografavosi su žinomais sportininkais ir dalyvavo viktorinoje, kurioje reikėjo atsakyti į su „Žalgirio“ komandos istorija ir dabartimi susijusius klausimus.

Be to, M.Popovičius buvo pakviestas į restorano virtuvę, kur pagamino kelis mėsainius. Vieną jų jis įteikė „Žalgirio“ kapitonui Pauliui Jankūnui.

Komentarai