Paskutinė galimybė aukcione įsigyti čempionų marškinėlius! 0

Šį vakarą baigiasi dar gegužės 11 dieną atidarytas „Žalgirio“ aukcionas BBL čempionų marškinėliams įsigyti. Kauno „Žalgiris“ penktą kartą Baltijos krepšinio lygos istorijoje ir trečiąjį kartą iš eilės čempionais tapo balandžio 29-ąją, kai Šiaulių arenoje rezultatu 74:70 įveikė Vilniaus „Lietuvos rytą“.

Aukcione parduodami čempionų marškinėliai, kiek neįprastos – baltos spalvos, papuošti visų žalgiriečių parašais. Simboliška, kad šių marškinėlių dydis (XL) lygiai toks, kokį nešioja ir naudingiausiu BBL finalo ketverto žaidėju tapęs Mantas Kalnietis.

Pradinė aukciono kaina tebuvo 54,45 Lt, šiuo metu ji tapo vos ne 10 kartų didesnė ir dabar siekia 500 litų. O šiai sumai pasiekti prireikė net 51 šaukimo. Aukcionas baigsis jau šiandien – gegužės 30 dieną 20 val. 51 min. Taigi jei norite savo kolekcijoje turėti unikalius, riboto kiekio marškinėlius su visų žalgiriečių parašais – tą galite padaryti tik šiandien!

Oficialioje interneto „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje www.zalgiriopardutuve.lt galite rasti ir daugiau žaliai-baltiems būtinų suvenyrų – apsilankykite ir pasipuoškite vasarai!

Komentarai