„Sonny Weems airlines“ karaliauja Eurolygos dėjimų rinkimuose 0

Oficiali Eurolygos svetainė paskelbė dar vienerius gražiausių sezono epizodų rinkimus. Šį kartą aistruolių teismui – gražiausi sezono dėjimai. Nenuostabu, kad „Žalgirio“ priešininkų lankus nuolat drebinusio Sonny Weemso dėjimai pretenduoja tapti sezono gražiausiais. Eurolyga nominavo net du epizodus su S.Weemsu. Gravitacijos nejaučiančio žalgiriečio žaidimui ne veltui buvo suteiktas skambus „Sonny Weems airlines“ pavadinimas.

Primename, kad Eurolygos rengiamuose rinkimuose geriausi sezono epizodai suskirstyti į keturias kategorijas: blokų, rezultatyvių perdavimų, dėjimų ir metimų paskutinėmis sekundėmis. Kiekvienoje kategorijoje nominuota po 16 epizodų, iš kurių tik vienas patenka į finalinį etapą. Pasibaigus balsavimams iš keturių geriausių savo kategorijoje epizodų bus išrinktas įspūdingiausias sezono klipas.

Blokų kategorijoje Tado Klimavičiaus fantastiškas blokas, surinkęs 51,8 % balsų, jau žengė į finalinį etapą. Rezultatyvių perdavimų kategorijoje nebuvo nominuotas nė vienas iš žalgiriečių, o joje laimėjo M. Teodosičiaus sukurtas epizodas. Pasibaigus gražiausių dėjimų balsavimui, bus paskelbti ir metimų paskutinėmis sekundėmis vaizdai.

Taip pat tęsiasi ir geriausios praėjusio sezono nuotraukos rinkimai, kuriuose sirgalių palaikymas reikalingas Marko Popovičiaus ir Roberto Javtoko fotografijoms.

Komentarai