„Žalgirio“ Klubo nariams – išskirtinės sąlygos abonementams 0

Jau savaitę vykstanti Kauno „Žalgirio“ abonementų prekyba 2012-2013 metų sezonui įsibėgėja. Kaip ir anksčiau – ypatingų sąlygų įsigyjant abonementus sulauks „Žalgirio“ Klubo nariai ir suskubsiantys jais tapti.

„Žalgirio“ abonementų prekyba šiek tiek skiriasi nuo ankstesniųjų metų. Abonementus galima įsigyti visose Bilietai.lt kasose bei internetu, o vardines korteles reikės atsiimti vėliau – rugsėjo mėnesį, pateikus pirkimo čekį ir asmens dokumentą. Taip bus išvengta eilių „Žalgirio“ arenos kasoje.

Iki rugpjūčio 5 d. 2011-2012 m. abonementų savininkai gali įsigyti abonementą į savo vietą. O rugpjūčio 6-7 dienomis „Žalgirio“ Klubo nariai bus pirmieji, kurie galės išsirinkti jiems patikusias vietas, į kurias abonementai buvo nepratęsti. Nuo rugpjūčio 8 dienos abonementus galės įsigyti visi norintys.

Tai nėra vienintelis privalumas, kurio sulauks „Žalgirio“ Klubo nariai. Abonementai ir artėjantį sezoną jiems kainuos net iki 50 proc. pigiau, jų taip pat lauks nuolaidos bilietams, „Žalgirio“ suvenyrams, degalinių tinklo „Vakoil“ ir draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ paslaugoms.

Be šių nuolaidų sezono metu Klubo nariai turės ir kitų išskirtinių galimybių. Bene didžiausią įspūdį paliks nepamirštami susitikimai su žalgiriečiais, treneriais bei klubo atstovais. Taip pat bus sudaryta galimybė draugiškose rungtynėse žaisti Klubo narių komandoje, vadovaujamoje Modesto Paulausko. Negana to, Klubo nariai galės įsigyti originalias „Žalgirio“ aprangas – marškinėlius, treningus, čempionų marškinėlius – už tiekimo kainą.

Prisijungti prie visos Lietuvos komandos – „Žalgirio“ – Klubo verta ir dėl to, kad būti šalia bendraminčių – nepakartojamas jausmas. Klubo nariai rungtynes stebi kartu, jiems skirtame Klubo narių sektoriuje „Žalgirio“ arenoje, kartu smagiai leidžia laiką sezono atidarymo bei uždarymo išvykose, draugiškų turnyrų ar kitų susitikimų metu.

„Čia sutikau žmonių, kurie „Žalgirį“ myli ir juo domisi tiek pat, kiek aš. Būdami kartu visada labai gerai praleidžiame laiką. Ar gali būti kitaip, kai mus vienija „Žalgiris“?, – džiaugėsi Klubo narys Laurynas Martinkus. – Žinoma, smagu, kai turi galimybę pamatyti „Žalgirio“ treniruotę, nusifotografuoti, susirinkti parašų, malonu gauti dideles nuolaidas abonementams ir bilietams, bet, vis dėlto, kaip vieną bene svarbiausią privalumą įvardinčiau – galimybę būti kartu su bendraminčiais.“

„Žalgirio“ Klubo nariais galima tapti bet kuriuo sezono metu, tačiau tą padaryti abonementų prekybos metu – patogu ir naudinga. Narystės anketas platina Ūkio bankas, į Klubą galima įstoti ir internetu bei kitais būdais.

Komentarai