„Žalgirio radijas“ ieško naujo laidos vedėjo! 0

Septintąjį sezoną „Žalgirio“ sirgalius džiuginsianti „Žalgirio radijo“ laida vėl atsinaujins. Kauno „Žalgiris“ ieško naujo laidos vedėjo ar vedėjos ir skatina atrankoje jėgas išbandyti visus, kurie nestokoja iškalbos ir domisi geriausia šalies krepšinio komanda.

Naujasis vedėjas ar vedėja laidą ves kartu su praėjusį sezoną sėkmingai už pulto dirbusiu Vaidotu Zajarsku. „Praėjusio sezono metu įgijau labai daug įdomios patirties, kuri neabejotinai pravers ir ateityje. Šį sezoną pradėsiu pilnas naujų idėjų ir labai norėčiau dirbti kartu su entuziastingu kolega ar kolege. Todėl labai kviečiu turinčius idėjų, šnekius krepšinio gerbėjus prisijungti prie manęs radijo eteryje. Užtikrinu, kad ši vieta – be galo įdomi ir leidžianti save realizuoti“, – kalbėjo Vaidotas.

„Žalgirio radijo“ eteris ne vienam buvusiam vedėjui tapo puikia pradžia prieš išplaukiant į platesnius sporto žiniasklaidos vandenis. Vienas pirmųjų laidos vedėjų Mindaugas Rainys dabar sėkmingai darbuojasi TV3 televizijos sporto žinių vedėju, Tadas Širvinskas tapo „Kauno dienos“ žurnalistu, o Vytautą Mikaitį ir Karolį Tiškevičių karjera atvedė į „BasketNews.lt“ portalo žurnalistų gretas.

„Esu tikras, kad „Žalgirio radijas“ – puiki vieta tobulėti ir susikurti savo ateitį, todėl atsakingai pažiūrėkite į atranką ir nedvejodami joje dalyvaukite“, – pridūrė Vaidotas.

Taigi, jei manai, jog „Žalgirio radijo“ laida skirta Tau, iki rugsėjo 3 dienos siųsk savo gyvenimo aprašymą el. paštu info@zalgiris.lt. Taip pat laukiame ir Jūsų motyvacijos aprašymo dirbti su Kauno „Žalgirio“ klubu.

Komentarai