Įsigijusiems abonementus: registracija kortelei gauti! 0

Kaip buvo informuota anksčiau, šio sezono Kauno „Žalgirio“ abonementai bus išskirtiniai. Ant kiekvienos abonemento kortelės bus pažymėtas jos savininko vardas ir pavardė.

Taigi, visus abonementus įsigijusius asmenis kviečiame užpildyti registracijos anketą. Remiantis registracijos duomenimis jiems per 2 savaites bus paruoštos vardinės abonementų kortelės, kurias bus galima atsiimti pasirinktoje kasoje Kaune, Vilniuje arba Klaipėdoje.

Nuo rugsėjo 1 dienos keturiose Bilietai.lt kasose (Vilniuje Centrinėje Bilietai.lt kasoje, Kaune „Žalgirio“ arenos kasoje, Kauno „Akropolio“ 1 aukšte (informacijos centre esančioje kasoje), Klaipėdoje „Švyturio“ arenoje) bus galima užpildyti ir popierines anketas. Tačiau užpildžius registracijos anketą internetu bus greičiau pagaminta abonemento kortelė ir apie pagaminimą bus pranešta registracijos metu nurodytu el. pašto adresu.

Registruotis rekomenduojame kuo anksčiau, kad netektų stumdytis eilėse atsiimant kortelę. Užpildyti anketą bus galima iki spalio 1 dienos. Pavėlavus tą padaryti abonemento kortelė nebus paruošta iki pirmųjų rungtynių „Žalgirio“ arenoje (jos numatomos spalio 11 dieną).

Skelbiant apie vardinius abonementus daugelis teiravosi, ar su vardine kortele į areną galės patekti tik asmuo, kurio pavardė ir nurodyta. Patvirtiname, kad kartu su abonementu asmens tapatybės dokumento pateikti nereikės, taigi negalėdami atvykt į rungtynes galėsite abonemento kortelę kaip ir anksčiau perduoti savo artimiesiems.

Griežtesnė kontrolė bus taikoma su moksleivio, studento arba senjoro pažymėjimais pirktiems abonementams. Šiems asmenims įeinant į rungtynes bus būtina pateikti nuolaidą patvirtinantį dokumentą.

Taip pat informuojame, kad vieno žmogaus vardu gali būti registruojama tik viena abonemento kortelė. Tuo atveju, jei pirkote keletą abonementų su tikslu į rungtynes atsivesti šeimos narius arba draugus, papildomus abonementus registruokite dažniausiai su jumis į rungtynes eisiančių žmonių vardais.

Duomenis anketoje prašome pildyti atidžiai, nes abonementai bus išduodami tik pateikus asmens tapatybės dokumentą.

Komentarai