Žalgiriečiai Druskininkuose tęsia pasiruošimą sezonui (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai toliau lieja prakaitą Druskininkuose. Į pasirengimo sezonui stovyklą susirinkę žalgiriečiai treniruojasi po dukart į dieną ir ruošiasi artėjančioms varžyboms.

Artimiausias mačas Lietuvos čempionų laukia pirmadienį. Tuomet antrosiose Supertaurės rungtynėse išvykoje vėl bus suremti ginklai su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda. Pirmąjį susitikimą Kaune 89:71 laimėjo žalgiriečiai.

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Joanas Plaza teigė, kad artėjančios rungtynės turėtų puikiai atskleisti komandos charakterį. „Šios rungtynės parodys, ar mes esame ambicingi. Visai nesvarbu kiek taškų laimėjome Kaune, turime laimėti ir šį kartą. Žinoma, tai tik pasirengimo laikotarpis, tačiau sieksime tik pergalės“, – sakė J.Plaza.

Treneris pridūrė, kad stovykla Druskininkuose yra naudinga daugeliu aspektų. „Į tokias stovyklą susirenkame ne vien šlifuoti savo taktinio pasirengimo. Būdami visą laiką kartu geriau susipažįstame, daugiau bendraujame, išmokstame gerbti vienas kitą ir tampame geresne komanda“, – kalbėjo J.Plaza.

SPORT1 televizijos reportaže – J.Plazos, Pauliaus Jankūno ir Darjušo Lavrinovičiaus komentarai iš stovyklos Druskininkuose:

http://www.youtube.com/watch?v=abYcHz2KRIQ

Komentarai