Penki kandidatai į „Žalgirio radijo“ laidos vedėjo postą – jūsų teismui 0

Naujo vedėjo paieškas paskelbęs „Žalgirio radijas“ sulaukė nemažo būrio pretendentų. Po kelių atrankos etapų kandidatų sąraše liko penkių kandidatų pavardės.

Interviu su Adu Juškevičiumi, Mindaugu Kuzminsku, Vyteniu Lipkevičiumi, Tomu Dimša ir Justu Tamuliu, krepšinio žinios, reportažai pasirinktomis krepšinio temomis, kurių vieną kandidatai turėjo įrašyti dviese, – tai užduotys, kurias paskutiniame atrankos etape turėjo atlikti potencialūs „Žalgirio radijo“ laidų vedėjai.

Jūsų teismui pristatomos šios savaitės pradžioje įrašytos bandomosios „Žalgirio radijo“ laidos. Jūsų balsai turės patariamąją galią renkantis tinkamiausią kandidatą.

Kandidatas Nr. 1
Vardas
: Karolis
Pavardė: Zaveckas
Gimimo metai: 1986
Patirtis:
Šiuo metu dirba pardavimų vadybininku, tačiau studentavimo laikais aktyviai dalyvavo studentiško Kauno technologijos universiteto laikraščio „Njuspeipis“ leidyboje ir, žinoma, nuo mažens domisi „Žalgiriu“.

„Jau nuo pat ankstyvos vaikystės ypatingai domiuosi krepšiniu, o kas svarbiausia – esu prisiekęs „Žalgirio“ gerbėjas. Dar kai mokiausi mokykloje turėjau rimtų ketinimų tapti žurnalistu, todėl buvau specialus mokyklos korespondentas, dedikuotas mažosios Eurolygos varžyboms. Vėliau, jau studijų laikais, rašiau straipsnius KTU studentų laikraštyje „Njuspiepis“. Esu pasiruošęs tapti „Žalgirio radijo“ laidos vedėju – geras krepšinio išmanymas ir įgūdžių bendrauti derinys yra esminis faktorius siekiant radijo klausytojų įvertinimo ir pripažinimo.“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 1 laidos įrašą.

Kandidatas Nr. 2
Vardas
: Reda
Pavardė: Lišauskaitė
Gimimo metai: 1988
Patirtis:
Renginių organizatorė, aktyvi ir neieškanti žodžio kišenėje. Dar mokykloje įsitraukė į aktyvią visuomeninę veiklą ir iki šiol ieško naujų iššūkių gyvenime.

„Manau, kad „Žalgirio radijo“ laidoje puikiai pritapčiau – esu iškalbinga ir niekada neieškau žodžio kišenėje. Skaitydama apie šią vietą supratau, kad tai tikrai man – labai norėčiau joje realizuoti save. Esu iš Kauno, tai nereikia minėti, kad „Žalgiris“ man – artimiau nei artimas. O žinias iš „Žalgirio“ stovyklos visada pažadu pateikti degdama įspūdžiais!“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 2 laidos įrašą.

Kandidatas Nr 3.
Vardas
: Vaidas
Pavardė: Leliuga
Gimimo metai: 1995
Patirtis:
Moksleivis, pabaigęs jaunųjų žurnalistų studijos kursus ir nuolat siekiantis tobulėti.

„Esu greitos orientacijos, punktualus, pareigingas, komunikabilus ir mėgstu rašyti. Visada svajojau apie darbą radijo laidoje, o jei ta laida apie „Žalgirį“ – tai būtų dvigubas mano svajonės išsipildymas. Savo mintimis ir idėjomis tikrai gerai papildyčiau laidos formatą.“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 3 laidos įrašą.

Kandidatas Nr. 4
Vardas
: Evelina
Pavardė: Žičkevičiūtė
Gimimo metai: 1992
Patirtis:
Vilniaus universiteto Žurnalistikos instituto studentė, Balsas.lt portalo sporto žurnalistė, anksčiau atlikusi praktiką „Kauno dienos“ dienraštyje ir LNK žinių tarnyboje.

„Gimiau ir užaugau Laikinojoje sostinėje – Kaune. Nuo ketverių metų, kiekvieną savaitę tėčiui įsikibus į ranką ėjau į legendinę krepšinio meką – sporto halę stebėti savo miesto krepšinio komandos „Žalgirio“ dvikovų. Taigi savo vaikystę praleidau ne kieme su draugais, žaisdama smėlio dėžėje, o žiūrėdama krepšinį. Nebuvo sunku apsispręsti, ką norėčiau studijuoti – žurnalistiką ir tapti viena profesionaliausių sporto žurnalisčių. Nesu tik „krepšinio žurnalistė“, save pavadinčiau „sporto žurnaliste“, nes domiuosi ne tik populiariausia sporto šaka Lietuvoje, o visomis.“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 4 laidos įrašą.

Kandidatas Nr. 5
Vardas
: Mindaugas
Pavardė: Grigas
Gimimo metai: 1994
Patirtis:
Būsimas dvyliktokas, nuolat įsitraukiantis į aktyvią veiklą organizuojant festivalius, šventes ir kitus renginius.

Žaliai Baltą komandą palaikau ne prie televizoriaus, o arenoje su fanų klubu, su kuriuo ir keliaujame į išvykas. Gyvenime šiaip įsitraukiu į veiklą, reikalaujančią komunikabilumo, todėl ir sumąsčiau išbandyti jėgas čia, nes „Žalgirio radijas“ būtų tarsi naujas iššūkis man ir mano gyvenimui. Motyvacijos dirbti su „Žalgiriu“ niekada netrūks, nes man, kaip kauniečiui, būtų garbė ir malonumas prisijungti prie klubo, su kuriuo užaugau ir kurį visada palaikiau.

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 5 laidos įrašą.

Žalgiris.lt tituliniame puslapyje balsuokite už jums labiausiai patikusį „Žalgirio radijo“ laidos vedėją! Jūsų balsas turės patariamąją galią išrenkant patį geriausiąjį.

Komentarai