Pirmojoje „Žalgirio radijo“ laidoje treneris J.Plaza atskleis dar vieną savo talentą 0

Šiandien, spalio 1 d., startuojantis „Žalgirio radijas“ šį sezoną žada stebinti ir naujovėmis, ir jūsų jau pamėgtomis rubrikomis. Naujieji laidos vedėjai Vaidas Leliuga ir Reda Lišauskaitė iškart kibo į darbus ir pasikalbino Kauno „Žalgirio“ vyriausiąjį trenerį Joaną Plazą.

„Klausiate, kaip vertinu lietuviškus orus? Kol kas gerai, bet kuo daugiau klausiate, tuo labiau bijau tos žiemos. Juk pas mus Barselonoje šaltuoju laikotarpiu temperatūra nukrenta net iki +3“, – juokavo J.Plaza.

Specialiai „Žalgirio radijui“ komandos vyr. treneris paaiškino savo diegiamos krepšinio filosofijos niuansus ir atskleidė, kaip prieš rungtynes motyvuoja žalgiriečius. Kaune apsiprantantis strategas pavardino kokius lietuviškus patiekalus jau ragavo ir išsamiai papasakojo apie dar vieną savo talentą.

Be to, pirmadienio laidoje galėsite tradiciškai išgirsti naujienas iš krepšinio pasaulio, karščiausias aktualijas iš „Žalgirio“ stovyklos bei sužinoti, kokios nuotaikos ir kokie orai sklando krepšinio mylėtojų padangėje.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. radijo TAU (102,9 FM) bangomis. Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt

Komentarai