Kauno „Žalgiris” sekmadienį pažymėjo „McDonald‘s“ gimtadienį (FOTO, VIDEO) 0

Tadas Širvinskas, www.kaunodiena.lt

Žalgiriečiai sekmadienį aplankė 10 metų „Žalgirio“ komandą remiantį, prieš 15 metų pirmąjį restoraną Kaune atidariusį „McDonald‘s“.

Šventės akimirkos – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

Sekmadienį 14 val. į Savanorių prospekte esantį „McDonald‘s“ restoraną atvyko beveik visi „Žalgirio“ komandos nariai. Jiems į restorano vidų patekti pavyko ne iš karto, nes kelią pastojo būrys sirgalių. Žaidėjams teko dalinti autografus, fotografuotis. Bene daugiausiai prieš fotoaparatus teko darbuotis broliams Kšištofui ir Darjušui Lavrinovičiams.

Kol žalgiriečiai stiprinosi, gerbėjai atsakinėjo į šventės vedėjo Andriaus Žiurausko klausimus ir laimėjo „Žalgirio“ ir „McDonald‘s“ prizus, kuriuos jiems įteikė Mindaugas Kuzminskas.

Vėliau visų susirinkusiųjų dėmesys nukrypo į „Žalgirio“ naujokus, kurie viešai turėjo prisiekti, kad atiduos 120 proc. savo jėgų treniruotėse bei rungtynėse, bus ištikimi „Žalgirio“ spalvoms ir aklai vykdys trenerių nurodymus. Naujokai turėjo įvykdyti ir vieną užduotį – ant baliono nupiešti vieno iš naujokų veidą. Bene daugiausiai nupiešta išskirtine barzdele pasižyminčio Ibrahimo Jaabero portretų.

„McDonald‘s“ „Žalgirį“ remia 10 metų. Apie tai bylos sekmadienį „Žalgirio“ komandos kapitono Pauliaus Jankūno atidengta atminimo lenta.

„Ištikimas rėmėjas net 10 metų – solidus statusas. Rėmimo sutarties pratęsimas kaskart įrodo rimtus „McDonald‘s“ ketinimus, patikimumą ir nuoseklumą, kurį mes vertiname. Jie su mumis yra ir kai mums sekasi, ir kai nelabai – turime bendrų tradicijų, kurias žaidėjai vertina ir kaip pramogą, ir motyvaciją“, – sakė „Žalgirio“ generalinis direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

Kiekvienais metais sezono atidarymą ir uždarymą „Žalgirio“ komanda pamini „McDonald‘s“ restorane Kaune, susitinka su savo sirgaliais ir dalyvauja su jais įvairiuose žaidimuose ar varžybose. Sezono pabaigoje vienas žalgirietis pagerbiamas už nuopelnus, įspaudžiant jo delną „McDonald‘s“ krepšinio Žvaigždžių alėjoje.

„Ei, nedrįskit lipti ant mano rankos. Man dar tritaškį mesti reikės“, – nuo savo rankos įspaudo žmones vaikė po šešių metų pertraukos į „Žalgirį“ grįžęs D.Lavrinovičius.

Šventės pabaigoje visi susirinkusieji buvo vaišinami gardžiu tortu, galėjo akis į akį pabendrauti su namo neskubėjusiais „Žalgirio“ komandos nariais.

Komentarai