„Žalgirio radijas“: užduokite klausimą Darjušui Lavrinovičiui 0

Šiandien 17-18 val. „Žalgirio radijo“ klausytojai turės išskirtinę galimybę išgirsti vieno iš brolių šaunuolių Darjušo Lavrinovičiaus mintis.

Antradienio pavakarę šmaikštusis, visų sirgalių numylėtas ir gerbiamas Kauno „Žalgirio“ žaidėjas lankysis „Žalgirio radijo” studijoje ir bendraus su laidos klausytojais.

Niekad žodžių kišenėje neieškantis, visada mėgstantis pajuokauti Darjušas jums pažada, jog klausydami šio vakaro „Žalgirio radijo“ laidos ne vieną kartą turėsite plačiai nusišypsoti, o gal net ir garsiai nusijuokti.

Laidoje sužinosime, kuo gi skiriasi jis nuo savo brolio Kšištofo. Taip pat pakalbėsime apie arėjančias rungtynes su Eurolygos čempionais. Prisiminsime senus laikus, kuomet 2003-2006 m. D.Lavrinovičius taip pat atstovavo Kauno komandai.

Brolis atsakys ir į jums rūpimus klausimus, kuriuos jau dabar galite rašyti komentaruose.

Visą valandą bendrausime su Darjušu, tad nepraleiskite progos išgirsti įdomių ir linksmų minčių bei atsakymų į jūsų užduotus klausimus. Visa tai ir dar daugiau 17 val. radijo TAU bangomis (102,9FM) arba internete www.tau.lt kartu su Vaidu Leliuga ir Reda Lišauskaite.

Komentarai