Brolius Lavrinovičius per gimtadienį šokiravo žmonos 0

Darius Sėlenis, www.kaunodiena.lt

„Tai buvo didžiausias siurprizas“, – šyptelėjo gražuolė Tatjana, o jos vyras Kšištofas Lavrinovičius pripažino, kad patyrė malonų šoką, ir jis dar nepraėjo.

Kad būtų miela širdžiai

Lapkričio 1 dieną broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai ne tik prisidėjo prie ketvirtosios Kauno „Žalgirio“ pergalės Eurolygos varžybose, bet ir šventė Kristaus amžiaus – 33-ąjį – gimtadienį.

Penktadienio popietę draugiški ir linksmi dvyniai prisipažino dar neatsigavę po jų žmonų organizuoto gimtadienio staigmenos.

„Tegul jis pats papasakoja. Manau, kad tai buvo didžiausias siurprizas, – gudriai šypsojosi Kšištofo sūnų Danieliaus ir Dominyko mama, 2004 metų „Mis Rusija“ T.Lavrinovič. – Kšištofas mėgsta, kai jam dovanoja ne daiktus, bet siurprizus, kažką miela širdžiai. Ir jam svarbiausia – gera nuotaika, gera kompanija ir draugai“.

K.Lavrinovičius buvo atviras kaip visada: jo ir Darjušo žmonos Editos siurprizas jiems labai labai patiko.

„Dar dabar neatsigauname“, – penktadienį juokėsi K.Lavrinovičius.

Šventė prasidėjo konfliktu

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą po rungtynių su „EA7 Emporio Armani“ broliai su žmonomis rengėsi kultūringai pasėdėti restorane, kuriame vietas užsakė Edita ir Tatjana.

„Tačiau atvykus ten, žmonos su restorano darbuotoja suvaidino sceną, kad jau vyko kitas vakarėlis, o vietos buvo užsakytos ne šiam, bet kitam vakarui, – juokėsi Kšištofas. – Po žmonų ginčų su darbuotoja dėl nesusipratimo, kai jau sutrikę rengėmės vykti kitur, neva atsirado vienas laisvas staliukas“.

Po to prasidėjo didžioji Editos ir Tatjanos vyrams organizuoto gimtadienio spektaklio dalis: broliai iškart nesuvokė, kad valgiaraštį jiems atnešė… padavėju persirengęs draugas.

„Staiga, mums nieko nežinant, restorane atsirado iš Permės atvykęs Tatjanos brolis Romanas ir inscenizavo grojimą smuiku“, – šypsodamasis tęsė pasakojimą K.Lavrinovičius.

Šautuvai be šovinių

Siurprizai nesibaigė: apsirengęs virėjo drabužiais iš virtuvės maisto broliams atnešė žalgirietis Robertas Javtokas ir baigęs krepšininko karjerą Ramūnas Šiškauskas, o sveikinti susirinko visa Kauno „Žalgirio“ komanda, draugai – apie 30 žmonių.

Edita ir Tatjana buvo parengusios vaizdo klipą, kuriame dainavo su sūnumis – Danieliumi, Dominyku bei Titu ir Darjušu.

„Mažiausiai valandą sėdėjau šokiruotas“, – juokėsi Kšištofas, kurio su broliu gimtadienyje koncertavo ir Selas – Egidijus Dragūnas.

„Tai – vienas didžiausių siurprizų ir nuostabiausių gimtadienių, – pakuodamas dovanas pasakojo K.Lavrinovičius ir, kaip būdinga broliams, neatsispyrė pagundai pajuokauti. – Krepšininkai padovanojo po medžioklinį šautuvą. Bet, gaila, nedovanojo šovinių, todėl gimtadienis restorane baigėsi labai ramiai“.

Komentarai