„Žalgirio“ Klubo nariai nusileido Šakių veteranams 0

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai lapkričio 3-ąją sužaidė draugiškas rungtynes su Šakių krepšinio veteranų komanda. Šis Klubo narių ir šakiškių bendradarbiavimas jau tampa tradicija – pirmą kartą rungtynės su šakiškiais buvo surengtos praėjusių metų spalio mėnesį.

Prieš metu vykusiose rungtynėse pergalę šventė „Žalgirio“ Klubo nariai, tačiau šiemet jie nusileido šeimininkams rezultatu 68:76. Po rungtynių geros nuotaikos nestokojo abi komandos. „Nieko tokio, kitą kartą jūs atvyksite pas mus, į Kauną. Ten bus mūsų teisėjai, atsigriebsime“, – linksmai juokavo „Žalgirio“ Klubo narių komandai vadovavęs legendinis žalgirietis ir Klubo prezidentas Modestas Paulauskas.

Nors didžiąją dalį rungtynių pirmavo „Žalgirio“ Klubo nariai, tačiau viską nulėmė ketvirtasis kėlinys, kurį žalieji pralaimėjo 11:22. „Mūsų lyderiai pavargo, pritrūkome jėgų ir atsarginio suolelio žaidėjų indėlio“, – sakė M.Paulauskas. „Be to, negražu būtų ir kaskart atvažiavus į svečius vis palikti juos be pergalių. Ir jiems reikia duoti pasidžiaugti,“ – šypsojosi jis.

Bendradarbiavimas su Šakiais nėra vienintelė galimybė Klubo nariams pakovoti krepšinio aikštelėje. Žaliai baltų komanda šį sezoną jau ketvirtus metus dalyvaus Jurbarko krepšinio lygos žvaigždžių dienoje. Tačiau bene įdomiausios kovos krepšinio aikštelėje jų laukia gruodį, kai vyks tradicija tapęs draugiškas turnyras. Jame, kaip ir kasmet, susikaus dvi „Žalgirio“ Klubo narių komandos bei „Žalgirio“ administracijos ir „Žalgirio“ sirgalių klubo „Green Death“ komandos.

„Man visada smagu pažaisti krepšinį, o tą padaryti už „Žalgirio“ Klubo narių komandą, kai jai vadovauja pats Modestas Paulauskas – dvigubas malonumas. Stengiuosi sudalyvauti visuose turnyruose, kur žaidžia mūsų Klubas. Nekantriai laukiu gruodžio, kada galėsime atsirevanšuoti „Žalgirio“ administracijai, kuriai praėjusiais metais nusileidome finale“, – sakė Šakių rungtynėse naudingiausiu žaidėju tapęs Gediminas Banaitis.

Kauno „Žalgirio“ Klubas: G.Banaitis 18, M.Čižas 15, G.Arelis 13, T.Rasburskis 8, E.Radzevičius ir V.Lukšas po 5, M.Paulauskas 4.

Šakių „Vėjas“: V.Bernotas 20, G.Bacevičius ir A.Žymonas po 10.

Žalgirio Garbės Klubas – tai Klubas vienijantis tuos, kuriems „Žalgiris“ – daugiau nei komanda. Sezono metu „Žalgirio“ Klubo nariai ne tik žaidžia turnyruose, bet ir dalyvauja susitikimuose su treneriu, vadovais, stebi „Žalgirio“ treniruotes, gali įsigyti originalios komandos atributikos palankiomis kainomis bei sulaukia daug kitų pasiūlymų. Tačiau svarbiausia jie yra ir vieni komandos rėmėjų. Informaciją, kaip tapti Klubo nariu rasite čia.

Komentarai