Šiandien „Žalgirio radijo“ laidoje – išskirtinis interviu su S.Vujačičiumi 0

Kauno „Žalgirio“ komanda penktadienį susirungs su Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa. Prieš šią dvikovą „Žalgirio radijas“ pakalbino vieną varžovų komandos lyderių Sashą Vujačičių, kurio išskirtinį interviu galėsite išgirsti šiandien 17-18 val. „Žalgirio radijo“ laidos metu.

Slovėnijos talentas, būdamas vos 20-ies, išvyko į NBA ir už Atlanto praleido net 7 sezonus. Žaisdamas Los Andželo „Lakers“ gretose jis dukart tapo NBA čempionu. Visgi praėjusį rudenį pasinaudodami NBA lokautu „Anadolu Efes“ vadovai sugebėjo privilioti S.Vujačičių į Stambulą.

„Be abejonės, neatmetu galimybės grįžti į NBA, nes šiuo metu esu savo karjeros pike. Tačiau taip pat džiaugiuosi, kad galiu žaisti Stambule. „Anadolu Efes“ yra stipri komanda, siekianti aukščiausių tikslų, ir man yra malonu jai padėti laimėti“, – „Žalgirio radijui“ sakė S.Vujačičius.

Būdamas „Lakers“ nariu S.Vujačičius įgijo pravardę „The Machine“ ir turėjo progą rungtyniauti su Kobe Bryantu: „Mes kartu praleidome puikius septynis metus. Net neabejoju, jog jis tikrai vienas geriausių NBA žaidėjų. Nors jis žaidžia mano pozicijoje, buvo smagu su tokiu vyruku būti vienoje komandoje“.

Visą įdomų ir išsamų interviu su S.Vujačičiumi galėsite išgirsti jau šiandienos „Žalgirio radijo“ laidoje, kartu su laidos vedėjais – Reda Lišauskaiste ir Vaidu Leliuga. „Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18val. (102,9FM) arba internetu www.tau.lt

Komentarai