„Žalgirio radijas“ klausia: kokios rolės komandoje nusipelno „Žalgirio“ jaunimas? 0

Net pusšimčio taškų „pliusas” ir, įveikęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą, Kauno „Žalgiris“ iškovojo jau trečiąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL). Vyriausiasis komandos treneris Joanas Plaza jau iš anksto buvo numatęs, kad šiose rungtynėse turės galimybių pasireikšti „Žalgirio“ jaunimas. Būtent apie jaunuosius „Žalgirio“ krepšininkus šiandien nuo 17 val. su jumis diskutuos „Žalgirio radijas“.

Kaip ir buvo žadėta, Pasvalyje rungtynes pradėjo jauniausias galimas „Žalgirio“ komandos startinis penketas: Adas Juškevičius, Vytenis Lipkevičius, Mindaugas Kuzminskas, Mario Delašas ir Jeffas Foote‘as. Komandai, be abejonės, padėjo ir „patyrę aikštelės vilkai“, tačiau jaunesnieji taip pat išnaudojo savo progą.

Antras pagal pelnytus taškus vakar dienos rungtynėse buvo M.Kuzminskas. Jau trečiąjį sezoną „Žalgirio“ gretose pradėjęs puolėjas surinko 13 taškų. Šiais metais Robertą Javtoką pavaduojantis amerikietis J.Foote‘as bei V.Lipkevičius pelnė po 12 taškų. Pastarasis pataikė visus 5 dvitaškius iš tiek pat galimų, o J.Foote‘as dar pridėjo ir 6 atkovotus kamuolius. Nepastebėti neliko ir kiti jauni krepšininkai – M.Delašas (11 taškų) bei A.Juškevičius (8 taškai).

Tad po puikiai sužaisto vakarykščio mačo, kuomet smogiamąjį „Žalgirio” pagrindą sudarė jauni žaidėjai, „Žalgirio radijas” klausia jūsų, mieli klausytojai, kaip jūs vertinate Kauno komandos jaunimą. Kuris žaidėjas, jūsų nuomone, ir kodėl galėtų būti perspektyviausias? Galbūt manote, kad tokia sudėtimi, kaip komanda žaidė vakar, galėtumėme drąsiai grumtis ir su Eurolygos komandomis? O gal jau numanote, kuris iš dublerių „Žalgiris-2” komandos narių galėtų papildyti dabartinį „Žalgirį”?

Jeigu turite savo nuomonę ir norite, kad ji būtų išgirsta, nieko nelaukdami komentuokite, dalinkitės su draugais ir šio vakaro „Žalgirio radijo“ laidoje visa ši diskusija išvys dienos šviesą.

Primename, kad „Žalgirio radijas” eteryje yra girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. 102,9 FM. O taip pat mūsų klausytis galite internetu www.tau.lt

Komentarai