Apdovanoti pirmieji „Žalgirio“ Garbės Klubo bronziniai nariai (VIDEO) 0

Prieš trejus metus įsteigtas Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas sulaukė pirmųjų bronzinių narių, kurie praėjusį penktadienį vykusiose rungtynėse jau pasipuošė specialia bronzine Klubo simbolika. Ją didžiosios pertraukos metu įteikė pats „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas bei „Žalgirio“ Garbės Klubo prezidentas Modestas Paulauskas.

Prieš trejus metus įkurto „Žalgirio“ Garbės Klubo vizija – ypatinga. Jo siekis suvienyti „Žalgirio“ gerbėjus visoje Lietuvoje ir už jos ribų bei sutelkti juos vienam tikslui – ilgainiui tapti pagrindiniais „Žalgirio“ komandos rėmėjais bei akcininkais. Steigiant Klubą buvo remtasi didžiųjų futbolo klubų pavyzdžiais, kurie vienija daugiau nei 100 000 narių ir būtent jų struktūra yra valdomos komandos.

„Kai išgirdau apie Klubą – net nesvarsčiau, jau kitą dieną tapau jo nariu. Ir dabar tą padaryčiau net nesvarstęs, – sakė vienas pirmųjų Klubo narių Laurynas Martinkus. – Būti Klubo nariu – nenusakomas jausmas. Man patinka būti arčiau komandos, dalyvauti atvirose treniruotėse, susitikimuose su treneriais, kituose susibūrimuose. Neišdildomą įspūdį paliko kelionė į Eurolygos rungtynes su žalgiriečiais, kuria buvau apdovanotas už aktyvią veiklą Klube. Nors Klubo nariai gauna dideles – net iki 50 proc. – nuolaidas bilietams, bet tikrai ne dėl nuolaidų apsimoka būti nariu.“

Šiuo metu Žalgirio Klubas vienija apie 500 narių, kurių beveik 200 artimiausiu metu taps bronziniais. „Šie skaičiai nėra maži, bet tikrai galėtų būti didesni – atsižvelgiant į tai, kad „Žalgiris“ – visos Lietuvos komanda, ir visi tikri lietuviai turėtų būti suinteresuoti komandos ateitimi, – kalbėjo „Žalgirio“ Klubo prezidentas, legendinis žalgirietis Modestas Paulauskas. – Prisijungti prie Klubo dabar – labai tinkamas metas, kai imama kalbėti apie tai, jog ne taip lengva surinkti tokios galingos komandos biudžetą. Taigi Klubo nariai tampa tiesioginiais komandos rėmėjais.“

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai be to, kad atlieka svarbų vaidmenį – prisideda prie komandos biudžeto formavimo, patiria daugybę įspūdžių ir smagių akimirkų. Kiekvieną sezoną jie apsilanko atviroje „Žalgirio“ treniruotėje, dalyvauja susitikimuose su treneriais ir komandos vadovais, turi galimybę įsigyti originalias „Žalgirio“ aprangas, dalyvauja draugiškuose krepšinio turnyruose, kurių metų juos į pergales veda pats Modestas Paulauskas. Gerų emocijų prideda ir kiti renginiai, kurių metų Klubo nariai smagiai leidžia laiką kartu su bendraminčiais.

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariu tapti galima visuose Ūkio banko skyriuose bei internete. Prisijunk ir tu!

Komentarai