Draugiškame „Žalgirio“ Klubo turnyre pergalę iškovojo „Green Death“ 0

Šeštadienį jau trečią kartą surengtas tradicinis draugiškas krepšinio turnyras, skirtas paminėti Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo gimtadieniui. Kaip ir kasmet turnyre varžėsi keturios ekipos – dvi Klubo narių, „Žalgirio“ administracijos bei „Green Death“ komandos.

„Tikriems krepšinio sirgaliams visada smagu išbandyti savo jėgas ir aikštelėje“, – tradiciniu tapusiu turnyru džiaugėsi Žalgirio Garbės Klubo prezidentas Modestas Paulauskas. – Tokiuose turnyruose Klubo nariai geriau susipažįsta su administracija bei artimiau susibendrauja su fanų klubo „Green Death“ nariais. Visa tai tik paskatina siekti geresnių bendro darbo rezultatų ir vieningai padėti visų mylimam „Žalgiriui“.

Kaip ir visuose turnyruose anksčiau finale kovėsi dukart turnyro nugalėtoja „Žalgirio“ administracijos komanda, kurią į priekį vedė klientų aptarnavimo direktorius Mindaugas Kvedaras bei marketingo direktorius Evaldas Magelinskas. Tačiau šįkart titulo apginti nepavyko ir pergalę rezultatu 42:41 šventė „Green Death“ komanda.

„Šiais metais „Green Death“ komanda akivaizdžiai sustiprėjusi. Žinau, kad jų komanda žaidžia mėgėjų lygoje, o mums pritrūko susižaidimo. Be to, mes rugntyniavome septyniese, o jų pusėje buvo ilgas atsarginių žaidėjų suolelis“, – sakė vienas „Žalgirio“ administracijos komandos lyderių M.Kvedaras.

Kaip ir prieš dvejus metus abi „Žalgirio“ Garbės Klubo narių komandos neperlipo pusfinalio slenksčio. Tiesa, pernykštis turnyras buvo sėkmingesnis – pirmoji Klubo komanda pusfinalyje nugalėjo „Green Death“ ir finale nusileido „Žalgirio“ administracijos komandai, kurią į pergalę vedė du tuometiniai jaunimo komandos treneriai – Justinas Grainys ir Evaldas Beržininkaitis.

„Žinoma, gaila, kad nė vienai Klubo komandai nepavyko patekti į finalą. Nepagelbėjo ir tai, kad vienas mūsų komandos lyderių pramiegojo rungtynes. Kitiems metams reikės ne tik geriau pasitreniruoti, bet dar ir pažadinti kiekvieną, – linksmai kalbėjo vienas „Žalgirio“ Garbės Klubo komandos lyderių Mindaugas Čižas. – Tačiau, be abejo, turnyrui tinka įprastas posakis – „svarbu dalyvauti, o ne laimėti“. Man, kaip tikriausiai ir visiems komandoje žaidžiantiems Klubo nariams, smagu parungtyniauti, o jei dar gali „pasistumdyti“ su „Žalgirio“ administracija – dar maloniau.“

Po turnyro krepšininkai ir žiūrovai mėgavosi gimtadieniniu „Žalgirio“ Garbės Klubo tortu ir jau planavo, kaip ruošis kitų metų Prieškalėdiniu vadinamam draugiškam turnyrui.

Pusfinaliai:

„Žalgirio“ Garbės Klubas 1 – „Green Death“ 48:63.
Klubas: G.Arelis 17, M.Čižas 16, D.Morkevičius 6, V.Lukšas 5, E.Radzevičius 4.
„Green Death“: E.Bencevičius 14, G.Blažaitis ir P.Kliauza po 10, N.Krygeris 7, A.Grabauskas 6, Š.Kaminskas ir M.Juodeikis po 4, V.Matukevičius 1.

„Žalgirio“ administracija – „Žalgirio“ Garbės Klubas 2 53:30.
Administracija: E.Magelinskas 16, M.Kvedaras 12, J.Grainys 10, A.Masalskis 7, A.Kiveris 4, N.Navickas ir V.Zajarskas po 2.
Klubas 2: J.Garmus 10, D.Daunys, E.Kulvietis ir L.Vilkončius po 4, M.Račkaitis ir P.Danilevičius po 3, M.Kaluževičius 1.

Dėl 3 vietos

„Žalgirio“ Garbės Klubas 2 – „Žalgirio“ Garbės Klubas 1 36:50.
Klubas 2: J.Garmus 13, M.Paulauskas 7, M.Račkaitis ir D.Daunys po 6, E.Kulvietis ir P.Danilevičius po 2. Klubas 1: M.Čižas 15, G.Arelis 13, G.Banaitis 10, D.Morkevičius ir E.Radzevičius po 4, V.Lukšas ir D.Ignatavičius po 2.

Dėl 1 vietos

„Green Death“ – „Žalgirio“ administracija 42:41.
„Green Death“: A.Grabauskas 11, G.Blažaitis 8, P.Kliauza 7, D.Grušauskas 6, N.Krygeris 5, E.Bencevičius 4, M.Juodeikis 1.
Administracija: M.Kvedaras 17, E.Magelinskas ir J.Grainys po 6, A.Masalskis ir V.Zajarskas po 5, N.Navickas 2.

Žalgirio Garbės Klubas – tai Klubas vienijantis tuos, kuriems „Žalgiris“ – daugiau nei komanda. Sezono metu „Žalgirio“ Klubo nariai ne tik žaidžia turnyruose, bet ir dalyvauja susitikimuose su treneriu, vadovais, stebi „Žalgirio“ treniruotes, gali įsigyti originalios komandos atributikos palankiomis kainomis bei sulaukia daug kitų pasiūlymų. Tačiau svarbiausia jie yra ir vieni komandos rėmėjų. Informaciją, kaip tapti Klubo nariu rasite čia.

Komentarai