Ištikimi Kauno „Žalgirio“ gerbėjai: „Mes visada būsime su „Žalgiriu“ 0

Praėjusią savaitę startavęs projektas „Mes su Žalgiriu“ įgauna pagreitį. Daug teigiamų atsiliepimų sulaukusi akcija atkreipė Kauno „Žalgirio“ komandai neabejingų sirgalių dėmesį.

Projektas „Mes su Žalgiriu“ kviečia visus mylinčius žmones prisidėti prie komandos, nes „Žalgiris“ – tai ne tik sporto, bet ir didingos Lietuvos istorijos simbolis. Nėra simbolio – nėra Tautos. Mūsų protėviai jau prieš šešis šimtus metų įrodė, kad vieningai kovodami gali pasiekti aukščiausių tikslų. „Žalgiris“ – tai vertybė, kurią būtina ir toliau branginti. „Žalgirio“ istorijos tęstinumo išlaikymas ir yra projekto „Mes su Žalgiriu“ tikslas.

Startavus projektui Kauno „Žalgirio“ administracija sulaukė daugybės palaikymo laiškų, o vienas gerbėjų Mindaugas Stankevičius sutiko atsakyti į kelis Žalgiris.lt klausimus.

– Kaip sužinojote apie projektą „Mes su Žalgiriu“?
– Aš ir mano šeima visą gyvenimą esame su „Žalgiriu“. Mums tai – ne tik komanda, bet ir Lietuvos istorijos dalis, kovos simbolis. Pirmą kartą Kauno sporto halėje apsilankiau prieš 25 metus, kai buvau dar vaikas, ir nuo to laiko visada palaikau žalgiriečius. Gaudau kiekvieną žinią apie „Žalgirį“, lankausi komandos interneto svetainėje bei „Žalgirio“ paskyroje Facebook socialiniame tinkle, todėl nei viena naujiena pro mane nepraslysta. Sužinojęs apie šį projektą, jau kitą dieną prisidėjau prie jo įgyvendinimo.

– Ilgai svarstyti nereikėjo?
– Tikrai ne. Projektas „Mes su Žalgiriu“ yra tikrai sveikintinas dalykas, nes, mano nuomone, kiekvienas komandos gerbėjas turi prisidėti prie „Žalgirio“ išsaugojimo. Aš irgi įnešiau savo indėlį apsilankydamas Ūkio banke. Tiesiog nurodžiau įmokos kodą 1944 ir mano parama pasiekė komandą. Tai buvo labai lengva padaryti. Be to, atkreipiau dėmesį, kad įmokos kodo skaičiai atitinka „Žalgirio“ komandos įkūrimo datą. Tai smulki, bet įdomi detalė. Tačiau juk ne visi „Žalgirio“ gerbėjai yra įpratę taip dažnai naudotis banko paslaugomis, todėl manau, kad reiktų nurodyti ir atsiskaitomosios sąskaitos numerį (Viešoji įstaiga Kauno „Žalgirio“ Klubas, įmonės kodas 302430644, sąskaitos Nr. LT987011700001700556).

– Kaip vertinate „Žalgirio“ komandos pasirodymą šiame sezone?
– Žinoma, vertinu tik teigiamai. Ir į ateitį žiūriu optimistiškai. Nors ir pralaimėjome Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkams, bet juk jie – Eurolygos čempionai. Kaip yra minėjęs ir treneris Joanas Plaza, starto Eurolygoje 6-2 tikrai niekas nesitikėjo. Nuo pirmos dienos „Žalgiris“ yra grupės lyderis ir tai negali nedžiuginti. Dar labiau širdį glosto faktas, kad mūsų mylima komanda pastoviai rungtyniauja sausakimšoje arenoje. Kiekvieną kartą įžengus į „Žalgirio“ areną jaučiuosi lyg būčiau namuose. Manau, tas jausmas tikrai persiduoda ir patiems žalgiriečiams.

Komentarai