Projektas „Mes su Žalgiriu“ – jau ir mobiliajame telefone 0

Sėkmingai startavęs projektas „Mes su Žalgiriu“ suteikia įvairesnių ir patogesnių būdų ištikimiausiems komandos sirgaliams prisidėti prie „Žalgirio“ istorijos tęstinumo.

Nuo šiol išreikšti savo paramą „Žalgiriui“ galima ir mobiliuoju telefonu, skambinant arba siunčiant trumpąją žinutę numeriu 1402 – 5 Lt. Tiesa kol kas tą gali padaryti tik Omnitel mobiliojo ryšio klientai. Artimiausiu metu šis numeris turėtų būti pajungtas ir kitų mobiliojo ryšio operatorių tinkluose.

Taip pat visi kviečiami finansiškai prisidėti prie „Žalgirio“ pergalių ir atliekant įmokas per Ūkio banko skyrius (nurodant įmokos kodą – 1944) arba pavedimu (Viešoji įstaiga Kauno „Žalgirio“ Klubas, įmonės kodas 302430644, sąskaitos Nr. LT987011700001700556).

Projektas „Mes su Žalgiriu“ kviečia visus mylinčius žmones prisidėti prie komandos, nes „Žalgiris“ – tai ne tik sporto, bet ir didingos Lietuvos istorijos simbolis. Nėra simbolio – nėra Tautos. Mūsų protėviai jau prieš šešis šimtus metų įrodė, kad vieningai kovodami gali pasiekti aukščiausių tikslų. „Žalgiris“ – tai vertybė, kurią būtina ir toliau branginti. Būtent „Žalgirio“ istorijos tęstinumo išlaikymas ir yra projekto „Mes su Žalgiriu“ tikslas.

Komentarai