P.Jankūnas: „Norime gerbėjus pergalėmis džiuginti ir toliau“ (VIDEO) 0

Marius Bagdonas, Milanas (Italija), www.kaunodiena.lt

Du kėlinius besivejančių vaidmenyje buvę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, kaip jau tapo įprasta, rungtynių eigą sugebėjo perlaužti antroje mačo pusėje. Milano „EA7 Emporio Armani“ jų pačių aikštelėje 67:65 nukovę žalgiriečiai išliko Eurolygos C grupės lyderiais.

Prie svečių spurto ketvirtajame kėlinyje labiausiai prisidėjo komandos kapitonas Paulius Jankūnas. Puolėjas pelnė 7 taškus iš eilės, iš viso surinko 16 taškų ir buvo rezultatyviausias ekipoje.

– Ar įsivaizdavote, kad reguliarųjį Eurolygos sezoną baigsite svečiuose iškovoję keturias pergales? – www.kaunodiena.lt paklausė komandos kapitono.
– Tikrai to neįsivaizdavome, tačiau šiemet viskas yra kitaip. Nuotaika komandoje dabar tikrai pakili. Pergalių daug ir labai tikiuosi, kad ši sėkminga serija nenutrūks. Norėtume gerbėjus džiuginti ir toliau.

– Ar Milano komanda šiame susitikime kuo nors nustebino?
– Varžovai žaidė savo įprastą žaidimą. „EA7 Emporio Armani“ daug metė tolimų metimų, daug veržėsi po krepšiu ir atmetinėjo kamuolį prie tritaškio zonos stovintiems žaidėjams. Italai per daug kažkuo nenustebino, bet buvo labai sunku.

– Komandai negalėjo padėti Darjušas Lavrinovičius. Ar labai jo trūko?
– Žinoma, kad labai. Tokio žmogaus grumiantis po krepšiu negali netrūkti.

– Buvote vienas naudingiausių komandoje. Esate patenkintas savo pasirodymu?
– Svarbiausia, jog laimėjome. Savo individualaus pasirodymo nemėgstu vertinti. Tokių dalykų nesureikšminu. Svarbiausia, jog tikslas pasiektas – iš Milano grįžtame su pergale. Jau rytoj pradėsime galvoti apie kitas rungtynes.

– Ir ko galime tikėtis kitą savaitę mače su Stambulo „Anadolu Efes“?
– Tikimės tik pergalės (šypsosi).

Žalgiris.lt videoreportaže – visi taiklūs P.Jankūno metimai iš žaidimo Milane:

Komentarai