„Žalgiris“ kovas „Top 16“ etape pradės maču su „Panathinaikos“ 0

BasketNews.lt inf.

Eurolyga paskelbė preliminarų „Top 16“ etapo tvarkaraštį. Lietuvos čempionai Kauno „Žalgirio“ krepšininkai kovas antrajame etape pradės su visais ryškiausiais Eurolygos grandais, o jėgas su abiem E grupės Vokietijos klubais išmėgins tik vasario mėnesį.

Kovas „Top 16“ etape žalgiriečiai pradės gruodžio 28 d. maču išvykoje su Jono Mačiulio atstovaujama Atėnų „Panathinaikos“ (6-4) komanda. Antrajame ture namie sausio 4 d. kauniečiai susitiks su Malagos „Unicaja“ (8-2) ekipa, trečiajame ture sausio 11 d. išvykoje grumsis su Martyno Pociaus atstovaujama Madrido „Real“ (7-3) komanda.

Ketvirtasis „Top 16“ turas numatytas sausio 17-18 d., o jame „Žalgirio“ ekipa namie kausis su Eurolygos vicečempione Maskvos CSKA (9-1) komanda. Sausio 24-25 d. žalgiriečiai vyks į Stambulą, kur susitiks su „Anadolu Efes“ (5-5) klubu, sausio 31 – vasario 1 d. Lietuvos čempionai namie priims Berlyno ALBA (4-6), o pirmojo rato kovas „Top 16“ etape baigs išvyka į Bambergą, kur varžysis su „Brose Baskets“ (3-7) ekipa.

Antrajame rate, kuris vyks vasario 21 – balandžio 5 d. žalgiriečiai su varžovais jėgas išmėgins ta pačia tvarka. Tikslesnis „Top 16“ etapo tvarkaraštis bus paskelbtas artimiausiu metu.

Į Eurolygos ketvirtfinalius iškops keturios stipriausios kiekvienos grupės ekipos.

Komentarai