Tęsiasi abonementų atnaujinimas į „Top 16“ rungtynes „Žalgirio“ arenoje 0

Praėjusią savaitę Eurolygos reguliariojo sezono pergalingai kovas baigę žalgiriečiai sužinojo tikslų „Top 16“ etapo tvarkaraštį. Paaiškėjus, kad pirmąsias rungtynes „Žalgirio“ arenoje Lietuvos čempionai žais tik po Naujųjų metų, sezono abonementų atnaujinimas ir mini-abonementų prekyba į „Top 16“ etapą pratęsiami iki gruodžio 27 d. vakaro.

Šį sezoną keičiasi „Top 16“ etapo formatas. Priešingai nei anksčiau 16 stipriausių Eurolygos komandų bus suskirstytos ne į keturis, o į du pogrupius. Tai reiškia, kad žalgiriečiams šiame etape iš viso reikės sužaisti 14 rungtynių – 7 jų vyks „Žalgirio“ arenoje. Iš aštuonių grupės komandų į „Top 8“ etapą pateks keturios stipriausios ekipos.

Pirmasis „Top 16“ etapo mačas „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiamas sausio 4-ąją, kai į Lietuvą atvyks Malagos „Unicaja“. Į šias ir kitas sausio-vasario mėnesiais Kaune vyksiančias Eurolygos rungtynes nuo gruodžio 20 d. vidurdienio bus galima įsigyti ir atskirus bilietus.

Kaip ir buvo žadėta, prasitęsiantys abonementus sulaukia ne mažesnės nei 30 proc. nuolaidos. Būtent tiek sutaupo abonementų savininkai nei gerbėjai perkantys bilietus į atskiras rungtynes.

Abonementus į „Top 16“ varžybas pratęsti galima visose Bilietai.lt kasose bei internetu. Pratęsdami turimą abonementą nepamirškite jį atsinešti, nes tik taip Jums bus pritaikyta nuolaida.

Kaip ir praėjusį sezoną lygiagrečiai abonementų pratęsimui iki gruodžio 27 d. vyksta ir mini-abonementų prekyba į „Top 16“ mūšius „Žalgirio“ arenoje. Įsigydami mini-abonementą į septynerias Lietuvos čempionų rungtynes su Eurolygos grandais galėsite ne tik būti ramūs dėl savo vietų „Žalgirio“ arenoje svarbiausiose mylimos komandos dvikovose, bet ir sutaupysite.

Tad skubėkite prasitęsti turimus ar įsigyti mini-abonementus ir mėgaukitės aukščiausio lygio krepšiniu!

Komentarai