„Žalgirio radijas“: užduokite klausimą T.Klimavičiui 0

Šiandien, ketvirtadienį, „Žalgirio radijas“ savo studijoje sulauks ypatingo svečio. Tai žalgirietis, kurio šiuo metu neišvysime krepšinio aikštelėje, tačiau galėsime išgirsti tiesioginėje radijo laidoje, tai – Tadas Klimavičius.

Ketvirtadienį baigiantis darbams visi „Žalgirio“ gerbėjai yra kviečiami suklusti, nes tikriausiai kiekvienam įdomu, kaip Tadas sveiksta po traumos ir kaip šiuo metu jis jaučiasi.

Visa širdimi kaunietis, daugelį metų rungtyniaujantis Kauno „Žalgirio“ komandoje T.Klimavičius bus pasiruošęs atsakyti į jūsų pateiktus klausimus ne tik apie išsiilgtą krepšinio aikštelę. Tadas rengiasi jums papasakoti, kaip jis planuoja švęsti šias Kalėdas bei su kuo ir kaip sutiks Naujuosius metus.

Užduodami klausimus T.Klimavičiui sužinosite ir daug kitų įdomių šio krepšininko minčių, kurias galėsite išgirsti jau šiandien nuo 17 valandos „Žalgirio radijo“ eteryje. Klausimus komentaruose galite rašyti jau dabar, o įdomiausi jų bus pateikti T.Klimavičiui.

Visa tai ir dar daugiau 17-18 val. radijo TAU bangomis (102,9FM) arba internete www.tau.lt kartu su Vaidu Leliuga ir Reda Lišauskaite.

Komentarai