„Žalgirio“ bendradarbiavimas su AB „Ortopedijos technika“ patvirtintas sutartimi 0

Artėjant gražiausioms metų šventėms Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su AB „Ortopedijos technika“, didžiausia ortopedijos techninių priemonių gamintoja Baltijos šalyse.

Jau nuo sezono pradžios žalgiriečiai yra aprūpinami ortopediniais gaminiais sportinių traumų profilaktikai bei reabilitacijai po įvairių traumų ir operacijų. Nuo šiol „Žalgirio“ ir AB „Ortopedijos technika“ bendradarbiavimas įtvirtintas oficialiai.

„Esame Kauno įmonė. Džiugu, jog savo paslaugomis bei gaminiais galėsime prisidėti prie „Žalgirio“ pergalių“, – teigė AB „Ortopedijos technika“ generalinė direktorė Rūta Garšvienė.

Populiariausios individualios ortopedijos techninės priemonės tarp krepšininkų – individualūs avalynės įdėklai ir įtvarai, megzti modernia 3D technologija. Avalynės įdėklus, vadinamuosius padukus, dėvi beveik visi žalgiriečiai. Prireikus operatyviai yra pagaminamos ir skaidrios nosies apsaugos.

Individualūs įdėklai į sportinę avalynę padeda tolygiai paskirstyti pėdų krūvį ir apsaugoti sąnarius, sausgysles ir raumenis nuo papildomo krūvio intensyvių treniruočių metu. Taip pat jie padeda išlaikyti taisyklingą pėdų ašį, kitaip tariant, išlaiko pėdas taisyklingoje anatominėje padėtyje. Nuo to priklauso sportininko pėdos ir blauzdos kaulų, sąnarių ir raumenų biomechanika kiekvieno žingsnio metu bei bendra organizmo savijauta.

Įdėklų gamyboje įdiegtos modernios CAD-CAM technologijos (atliekamas kompiuterinis pėdų ir kojų skanavimas, kompiuterinis kurpalių modeliavimas) garantuoja ypač aukštą individualiai gaminamų įdėklų kokybę.

Aukštą AB „Ortopedijos technika“ produkcijos kokybę iliustruoja kasmet augantis eksportas į Nyderlandus, Jungtinę Karalystę, Vokietiją, Skandinaviją ir kitas pasaulio šalis.

Komentarai