Šventiniame žalgiriečių vakarėlyje – gardumynai ir pokštai 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nuotaikingai pažymėjo didžiąsias metų šventes. Žaidėjai su žmonomis bei draugėmis, trenerių štabas, administracija ir dalis klubo rėmėjų praėjusį šeštadienį „Žalgirio“ arenos ložėje stebėjo nuotaikingą koncertą, o vėliau leidosi į arenos restoraną „1410“.

Jame ekipa susėdo šventinei vakarienei. Vakarėlyje nedalyvavo tik Ibrahimas Jaaberas, prieš kelias dienas tapęs tėvu ir išskubėjęs pas savo žmoną ir sūnų.

Šventinio vakaro metu žaidėjai ne tik vakarieniavo. „Žalgirio“ klubo valdybos pirmininko Vladimiro Romanovo sveikinimo žodį perskaitė valdybos narė Angelė Dementavičiūtė. Ji taip pat pasveikino žalgiriečius nuo „Žalgirio“ arenos kolektyvo. Žodį tarė ir komandos vyriausiasis treneris Joanas Plaza, ekipos kapitonas Paulius Jankūnas, klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis. Susirinkusius sveikino ir legendiniai žalgiriečiai Modestas Paulauskas ir Vladas Garastas.

Vakaras nebuvo itin oficialus. Žaidėjai sulaukė šmaikščių klausimų ir susirinkusiems atskleidė ne visiems žinomų įdomių faktų iš komandos gyvenimo. Buvo surengta viktorina, į kurios klausimus atsakę „Žalgirio“ rėmėjai galėjo laimėti įvairių prizų.

Po vakarienės visi gardžiavosi „Žalgirio“ tortu.

Daug laiko šventimui žalgiriečiai neturėjo, nes kitą dieną laukė rungtynės su Vilniaus „Sakalais“. Ir Naujuosius metus žaidėjai sutiko saikingai, nes sausio 1d. 12.00 val. jų jau laukė komandos treniruotė.

Komentarai