Kauno „Žalgirio“ 2013-ųjų kalendoriuje – įspūdingi žalgiriečių plakatai 0

Kauno „Žalgiris“ pristato 2013-ųjų metų kalendorių, kurį tiesiog privalu turėti kiekvienam žaliai-baltam sirgaliui savo namuose. Visi penkiolika „Žalgirio“ krepšininkų ir komandos vyriausiasis treneris Joanas Plaza yra įamžinti kiekvieno mėnesio didelėse fotografijose.

Nuotraukas puošia ir žalgiriečių parašai, o kiekvieno mėnesio paraštėse krepšinio gerbėjai gali rasti informaciją apie „Žalgirio“ žaidėjų gimtadienius, pasiektus rekordus ar kitas svarbias Lietuvos čempionų klubo istorijos datas.

Naująjį Kauno „Žalgirio“ kalendorių jau galima įsigyti „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje „Kauno Akropolyje“ (2 aukšte, Karmelitų alėjoje). Taip pat juo bei staliniu kalendoriumi bus prekiaujama „Žalgirio“ arenoje sausio 4 d. rungtynių su Malagos „Unicaja“ ir sausio 6 d. mačo su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ metu. Kalendorių taip pat galima įsigyti internetu – oficialioje internetinėje „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje www.zalgirioparduotuve.lt. Kalendoriaus kaina – 25 Lt.

Kalendoriuje naudotų nuotraukų autorius – fotografas Vaidotas Grigas – tikras savo srities specialistas. V.Grigo užfiksuotos krepšinio kovų akimirkos paverčia šį 2013-ųjų metų kalendorių nepamirštamu. Tai puiki dovana tiek sau, tiek artimam žmogui!

Komentarai