Gražiausių Eurolygos epizodų viršūnėje – žalgiriečiai! (VIDEO) 0

Eurolygos „Top 16“ varžybų antrosios savaitės gražiausių epizodų dešimtuką vainikavo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai. Žalgiriečiai penktadienį ne tik iškovojo pergalę prieš Malagos „Unicaja“ komandą, bet pačioje mačo pabaigoje susikrovė ir dviženklę persvarą – 75:63.

Prie to daug prisidėjo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas. Likus žaisti 20 sekundžių jis pataikė tritaškį, o po kelių akimirkų P.Jankūno blokuotas metimas ir į kitą aikštės pusę nuskubėjusio Rimanto Kaukėno tolimas dvitaškis su sirena pakėlė ant kojų visą „Žalgirio“ areną. P.Jankūno blokas ir R.Kaukėno metimas užėmė pirmąją vietą gražiausių akimirkų dešimtuke.

Dešimtuke galima rasti ir dar vieną epizodą iš rungtynių „Žalgirio“ arenoje. Trečioje pozicijoje liko Malagos „Unicaja“ gynėjas Zoranas Dragičius, kuris pranėrė pro du žalgiriečius ir pelnė sudėtingus du taškus su pražanga.

Antra vieta epizodų TOP-10 atiteko net 41 tašką pelniusio ir 50 naudingumo balų surinkusio Sienos „Montepaschi“ lyderio Bobby Browno dėjimui į Stambulo „Fenerbahce Ulker“ klubo krepšį.

Komentarai