Skriskite su žalgiriečiais į Eurolygos rungtynes Stambule 0

Kauno „Žalgiris“ kviečia sirgalius drauge su žalgiriečiais vykti į Eurolygos rungtynes Stambule. Lietuvos čempionai Eurolygos „Top 16“ etapo penktojo turo rungtynes žais išvykoje su „Anadolu Efes“ komanda.

Europos ir Azijos žemynus jungiančiame mieste Kauno „Žalgiris“ šį sezoną jau lankėsi. Tada Eurolygos reguliariajame sezone puikias rungtynes sužaidę kauniečiai įveikė „Anadolu Efes“ komandą 77:64. Tačiau „Top 16“ etape viskas prasideda iš naujo ir geriausią sezoną per pastarąjį dešimtmetį žaidžiantiems žalgiriečiams palaikymas yra būtinas ne tik žaidžiant namuose, bet ir išvykose.

Be to, be papildomų persėdimų tarpiniuose oro uostuose į Eurolygos rungtynes vykstanti komanda turi daugiau laiko pasiruošti dvikovai ir kelionėje praranda mažiau jėgų.

Žalgiriečiai ir jų sirgaliai didžiausiame Turkijos mieste praleis pusantros paros. Tris valandas truksiantis tiesioginis skrydis Vilnius-Stambulas prasidės sausio 24 d. 11.00 val. Į Lietuvą komanda grįš iš karto po rungtynių, kurios prasidės sausio 25 d. 20.00 val. Į kelionės kainą (650 Lt) įskaičiuotas skrydis Vilnius-Stambulas-Vilnius ir bilietas į rungtynes.

Registruotis ir sumokėti už kelionę galima – el. paštu info@superturas.lt, tel. 8-37-404142. Daugiau informacijos – el. paštu press@zalgiris.lt; telefonu 8-37-452459.

Komentarai