Sekmadienį laidoje „Krepšinio pasaulyje“ – išskirtinis interviu su V.Masalskiu 0

Sausio 20-ąją (sekmadienį) 10 val. ryte ir 22 val. vakare SPORT1 televizija parodys laidos „Krepšinio pasaulyje“ redaktoriaus Vido Mačiulio parengtą išskirtinį interviu su Kauno „Žalgirio“ klubo sporto direktoriumi Vitoldu Masalskiu, buvusiu puikiu kauniečių ekipos įžaidėju, vėliau vadovavusiu klubinėms komandoms ir Lietuvos nacionalinėms jaunųjų krepšininkų rinktinėms.

Profesionalus krepšinio ekspertas ir klubo sporto direktorius V.Masalskis, dar nesusitikęs ir nekalbėjęs su „Žalgirio“ vyr. treneriu Joanu Plaza po skaudaus jo komandos pralaimėjimo Maskvos CSKA ekipai ketvirtose Eurolygos „Top 16“ rungtynėse, atvirai ir drąsiai kalbėjo apie tai, kas jaudina ne tik jį, bet ir visus geriausios Lietuvoje krepšinio komandos aistruolius.

Klubo sporto direktorius apžvelgė ne tik „Žalgirio“ jau nueitą kelią 2012-2013 metų čempionate, bet ir prisiminė, kaip buvo formuojama šiandieninė puiki ekipa.

Antrojoje programos dalyje buvo paliestos ir aktualios „Žalgirio“ komandos finansavimo problemos Taip pat įvertinta Tomo Masiulio vadovaujama dublerių ekipa ir jos atskiri žaidėjai, kurie po kelerių metų galėtų pakeisti šiandieninius kauniečius – profesionalius krepšininkus. Kiek pesimistiškas pokalbis baigėsi teigiamu V.Masalskio atsakymu į klausimą, ar „Žalgiris“ šį sezoną baigs būdamas šauniojoje Eurolygos ketveriukėje!

Tiems, kurie nemato televizijos SPORT1 programos, visų „Krepšinio pasaulyje“ laidų įrašus gali surasti internetinėje svetainėje www.kaunozurnalistai.lt.

Komentarai