Skriskite su žalgiriečiais į Malagą ir Prahą! 0

Praleiskite savaitgalį kartu su žalgiriečiais! Kauno „Žalgiris“ kviečia sirgalius drauge su komanda vykti į Eurolygos rungtynes su „Unicaja“ Malagoje, o tiesiai iš ten keliauti į Čekiją, kur kauniečiai sužais VTB Vieningosios lygos rungtynes su Nymburko CEZ ekipa.

Kovo 1 d., penktadienį, Lietuvos čempionai Eurolygos „Top 16“ etapo devintojo turo mačą žais išvykoje su „Unicaja“ komanda. Iš Vilniaus į Malagą komanda ir gerbėjai išvyks rungtynių išvakarėse.

Pailsėję po Eurolygos rungtynių žalgiriečiai šeštadienį iš Malagos skris į Prahą. Sekmadienį per 60 kilometrų nuo Čekijos sostinės nutolusiame Nymburko mieste „Žalgirio“ krepšininkų laukia dvikova su CEZ komanda. Iškart po jos lietuvių lauks reisas Praha-Vilnius.

Šį sezoną tiek „Unicaja“, tiek CEZ ekipos jau buvo įveiktos Kaune. Ispanai „Žalgirio“ arenoje krito rezultatu 75:63, o čekai buvo nugalėti rezultatu 90:70. Tačiau geriausią sezoną per pastarąjį dešimtmetį žaidžiantiems žalgiriečiams palaikymas yra būtinas ne tik žaidžiant namuose, bet ir išvykose.

Be to, be papildomų persėdimų tarpiniuose oro uostuose į Eurolygos rungtynes vykstanti komanda turi daugiau laiko pasiruošti dvikovai ir kelionėje praranda mažiau jėgų.

Kartu su komanda keliaujantiems aistruoliams į kelionės kainą (1299 Lt) įskaičiuoti trys tiesioginiai skrydžiai Vilnius-Malaga, Malaga-Praha ir Praha-Vilnius bei bilietai į abejas rungtynes.

Nuvykę į Malagą ir Prahą krepšinio gerbėjai turės laiko aplankyti žymias miestų vietas ar pailsėti (transportas iš oro uosto į centrą neįskaičiuotas).

Registruotis ir sumokėti už kelionę galima tinklalapyje Beta.lt. Daugiau informacijos – el. paštu press@zalgiris.lt; telefonu 8-37-452459. Dėl viešbučių Malagoje ir Prahoje užsakymo teirautis – el. paštu info@superturas.lt, tel. 8-37-404142.

Būkite vieningi ir palaikykite svečiuose žaidžiančią Kauno „Žalgirio“ komandą! Tik nepamirškite su savimi pasiimti krepšinio sirgalių atributikos – išsiskirkite iš minios ir visiems parodykite, kaip stipriai sergate už Lietuvos komandą.

Komentarai