„Žalgirio radijo“ protmūšyje T.Dardenas pranoko V.Lipkevičių (AUDIO) 0

Trečioji savaitė žalgiriečių „Protų kovose“ pergalę atnešė Tremmellui Dardenui. Atsakęs į šešis „Žalgirio radijo“ paruoštus klausimus legionierius šiuo metu turi 6 taškus ir dalijasi pirmąją vietą su Kauno „Žalgirio“ kapitonu Pauliumi Jankūnu. T.Dardeno oponentui Vyteniui Lipkevičiui sekėsi kiek prasčiau, tačiau kol kas jam tikrai negresia paskutinė A grupės vieta.

Šiame mūšyje oponentai ne tik bandė prisiminti, kaip atrodo 500 litų kupiūra, bet ir bandė atspėti atsakymą apie Eurovizijos konkursą, kuris, beje, buvo visiška naujiena legionieriui. Nors kai kurie klausimai iš pirmo žvilgsnio turėjo atnešti sunkumų T.Dardenui, šis pademonstravo savo išmonę ir net neketino lengvai pasiduoti. Tikriausiai nenuostabu, kad su literatūra susijęs klausimas apie garsųjį J.K.Rowling romaną Tremmeluui nebuvo problema – greičiausiai apie jį jam primena vaikai, o V.Lipkevičius ypatingai sunerimo išgirdęs klausimus susijusius su šio sezono Eurolygos naujienomis.

Abu krepšininkai kaip susitarę Sporto muziejų esantį Kauno mieste perkėlė į Vilnių, tačiau T.Dardenas, sužinojęs teisingą atsakymą, neslėpė, jog būtų visai smagu jame apsilankyti.

Prieš dvikovą V.Lipkevičius neskubėjo nuvertinti savo oponento – dar prieš išgirstant klausimus įvardino jį, kaip patyrusį ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir intelektualiuose žaidimuose. Tad kokiu skirtumu T.Dardenas įveikė V.Lipkevičių? Kuris iš jų geriau pažįsta komandos draugus? Sužinokite – išklausę trečiosios „Protų kovos“ įrašo:

Komentarai