Penktadienį „Žalgirio radijo“ laidoje svečiuosis A.Juškevičius (užduokite klausimus!) 0

Prieš rungtynes su Rygos VEF ekipa „Žalgirio radijas“ į studiją pakvietė vieną jauniausių žalgiriečių – Adą Juškevičių. Paskutiniu metu įžaidėjas susilaukė itin daug dėmesio tiek iš krepšinio mėgėjų, tiek iš ekspertų. Priežastis paprasta – jam teko svarbus uždavinys – komandą palikus Ibrahimui Jaaberui įžaidėjo pozicijoje rungtyniaujančiam A.Juškevičiui paskutiniu metu tenka didesnė atsakomybė aikštelėje.

Nepaisant netikėtų įvykių, jaunasis žalgirietis itin gerai tvarkosi su jam pavesta užduotimi: per paskutiniąsias Eurolygos rungtynes A.Juškevičius įmetė du taiklius tritaškius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus, o mūšyje su CSKA prie pergalės prisidėjo 5 taškais, kuriuos pelnė lemiamu momentu, ir 3 rezultatyviais perdavimais. Aštuntuoju numeriu žaidžiantis kaunietis šiuo metu stengiasi išnaudoti savo šansą ir tiek rungtynių, tiek treniruočių metu atiduoda visas savo jėgas.

Tačiau šį kartą „Žalgirio radijas“ su tiesioginio eterio svečiu siūlo pabendrauti ne tik krepšinio tema – laidos vedėjai Reda Lišauskaitė ir Vaidas Leliuga laukia originalių ir įdomių jūsų klausimų įvairiausiomis temomis. Juos rašykite komentaruose, o atsakymai jau šio vakaro laidoje nuo 17 val. Laidos vedėjai žada smagią ir nuotaikingą valandą kartu su žalgiriečiu Adu Juškevičiumi.

„Žalgirio radijas“ kiekvieną darbo dieną yra girdimas nuo 17-18 val. radijo TAU bangomis (102,9 FM) arba internetu www.tau.lt.

Komentarai