Sirgaliai ir toliau raginami prisidėti prie projekto „Mes su Žalgiriu“ 0

Sunkius laikus išgyvenantis Kauno „Žalgiris“ praėjusią savaitę kreipėsi pagalbos į Kauno savivaldybę, tačiau, kol miesto valdžia trypčioja vietoje, prie „Žalgirio“ istorijos tęstinumo skatinami prisijungti visi komandai neabejingi gerbėjai.

Prieš porą mėnesių startavęs projektas „Mes su Žalgiriu“ kviečia visus krepšinį mylinčius žmones prisidėti prie komandos, nes „Žalgiris“ – tai ne tik sporto, bet ir didingos Lietuvos istorijos simbolis. „Žalgiris“ – tai vertybė, kurią būtina ir toliau branginti. „Žalgirio“ istorijos tęstinumo išlaikymas ir yra projekto „Mes su Žalgiriu“ tikslas.

Projekto „Mes su „Žalgiriu“ dalimi gali tapti visi norintys padėti legendiniam Lietuvos klubui. Išreikšti savo paramą „Žalgiriui“ galima mobiliuoju telefonu (Omnitel, Bitė, Tele2 tinkluose), skambinant arba siunčiant trumpąją žinutę numeriu 1402 – 5 Lt.

Taip pat kviečiame Lietuvos įmones atrasti naujas bendradarbiavimo galimybes bei išnaudoti modernius „Žalgirio“ klubo komunikacijos kanalus įmonės prekės ženklo/paslaugos reklamai, žinomumo didinimui.

Tobulėkime ir siekime pergalių kartu!

Komentarai