Šiandien žalgiriečių „Protų kovose“: M.Delašas prieš T.Klimavičių 0

Jau šio vakaro „Žalgirio radijo“ laidoje nuo 17 val. žalgiriečių „Protų kovose“ klausytojai galės išgirsti paskutinįjį A grupės mūšį, kuriame Tadas Klimavičius į kovą kviečia jauniausią žalgirietį Mario Delašą.

Galbūt šį sezoną traumą besigydantis T.Klimavičius turi daug laiko skaityti knygas, o galbūt M.Delašas dar nespėjo pamiršti mokykloje dėstytų dalykų? Kuris jų geriau žino lietuvius, kurie yra žaidę ar tebežaidžia NBA, kas geriau atsimena garsių rašytojų žymius romanus, o kuris jų atidžiau seka Eurolygos naujienas – apie tai ir dar daugiau svarstys ir atsakymų ieškos „Žalgirio“ krepšininkai.

Šiuo metu „Žalgirio radijo“ rengiamose „Protų kovose“ pirmąją vietą dalinasi komandos kapitonas Paulius Jankūnas ir legionierius Tremmellas Dardenas, surinkę po šešis taškus. Po šio antradienio bus baigti A grupės susitikimai ir tuomet dar liks sužaisti keturis B grupės žaidimus, kuomet prasidės tikros kovos dėl išlikimo.

Ar pavyks T.Klimavičiui, o gal ir M.Delašui aplenkti komandos kapitoną ir T.Dardeną? O gal kuris nors jų turės pasitenkinti paskutiniąją grupės vieta. Visi atsakymai ir intelektualus mūšis jau šį vakarą „Žalgirio radijo“ eteryje nuo 17 val. radijo TAU bangomis (102,9 FM) arba internetu www.tau.lt kartu su Reda Lišauskaite ir Vaidu Leliuga.

Sužaidus tris žaidimus A grupės rezultatai:

1-2 . Paulius Jankūnas – 6
1-2. Tremmellas Dardenas – 6
3-4. Adas Juškevičius – 5
3-4. Oliveris Lafayette‘as – 5
5. Vytenis Lipkevičius – 4
6. Darjušas Lavrinovičius – 2
7-8. Tadas Klimavičius – 0
7-8. Mario Delašas – 0

Komentarai