„Protų kovos“: Ar pavyks K.Lavrinovičiui įveikti komandos naujoką? 0

Į „Žalgirio radijo“ eterį vėl grįžta žalgiriečių „Protų kovos“. Užbaigti mūšiai A grupėje užleidžia vietą dar neegzaminuotiems B grupės krepšininkams. Pirmieji į kovą stos Kšištofas Lavrinovičius ir komandos naujokas Donnie McGrathas.

Ar pavyks Broliui nurungti visiems kiek mažiau pažįstamą legionierių ir aplenkti pirmajame etape 2 taškus surinkusį Darjušą? O gal amerikietis sužibės „Protų kovose“ ir nurungs visus komandos draugus? Jau šį vakarą sužinosime, ar kol kas „Žalgiryje“ puikiai apsiprantantis D.McGrathas domisi ne tik krepšiniu, o gal K.Lavrinovičius jam bus per kietas varžovas.

„Žalgirio radijo“ laidoje galėsite išgirsti, kaip krepšininkai skaičiuoja marškinėlių numerius, prisimena istorijos pamokas bei kokios muzikos klauso. Nuo 17 val. laidos vedėjai Reda Lišauskaitė ir Vaidas Leliuga dar kartą primins žalgiriečių „Protų kovų“ taisykles bei išaiškins K.Lavrinovičiaus ir D.McGratho poros nugalėtoją. Tad nepraleiskite svarbiausio žalgiriečių protų egzamino, iki kurio laiko lieka vis mažiau.

Dar kartą primename šiuo metu esančią situaciją A grupėje bei kokios kovos laukia B grupėje.

A grupė:

1-3. Paulius Jankūnas 6 taškai.
1-3. Tremmellas Dardenas 6 taškai
1-3. Tadas Klimavičius 6 taškai
4-5. Adas Juškevičius 5 taškai
4-5. Oliveris Lafayette‘as 5 taškai
6-7. Vytenis Lipkevičius 4 taškai
6-7. Mario Delaš 4 taškai
8. Darjušas Lavrinovičius 2 taškai

B grupėje laukiančios kovos:

Kšištofas Lavrinovčius prieš Donnie McGrathą
Rimantas Kaukėnas prieš Marko Popovičių
Robertas Javtokas prieš Jeffą Foote‘ą
Mindaugas Kuzminskas prieš Andrių Žiurauską

„Žalgirio radijas“ kiekvieną darbo dieną yra girdimas nuo 17-18 val. radijo TAU bangomis (102,9 FM) arba internetu www.tau.lt.

Komentarai