Žalgiriečių „Protų kovos“: ar pavyks M.Kuzminskui apginti „Protų kovų“ čempiono vardą? 0

„Žalgirio radijas“ sugrįžta prie svarbiausio žalgiriečių egzamino už aikštelės ribų ir į kovą kviečia amerikietį Jeffą Foote‘ą ir prieš du metus vykusių „Protų kovų“ nugalėtoją Mindaugą Kuzminską. Žalgiriečių dvikova įvyks šio vakaro „Žalgirio radijo“ laidoje nuo 17 val.

Laidos vedėjai Reda Lišauskaitė ir Vaidas Leliuga, kaip ir kiekvienai kovai, taip ir šiai, paruošė dešimt klausimų įvairiausiomis temomis. Džiugu, kad šie klausimai visgi nesukėlė didelių problemų „Protų kovų“ varžovams. Legionieriui iš Amerikos teko atsakinėti į klausimą, kuris tiesiogiai buvo susijęs su juo pačiu, tačiau ar J.Foote‘ui pavyko sužibėti, sužinosite jau šį vakarą „Žalgirio radijo“ laidoje.

Galbūt M.Kuzminskas, šį sezoną demonstruojantis įspūdingą žaidimą ir didelę pažangą krepšinio aikštelėje, neturėjo daug laiko gilinti žinias kitose srityse? O galbūt priešingai – fizinis darbas padidino ir protinės veiklos aktyvumą? Paskutinių „Protų kovų“, vykusių prieš du metus, žaidime šis jaunasis krepšininkas neturėjo didelio vargo įveikdamas savo konkurentus, tad jau greitai sužinosime, ar pelnytai ir šiemet dauguma žalgiriečių M.Kuzminską įvardina kaip vieną favoritų.

„Žalgirio radijas“ kiekvieną darbo dieną yra girdimas 17-18 val. radijo TAU bangomis (102,9 FM) arba internetu www.tau.lt.

Komentarai