„Žalgirio“ dubleriai NKL ketvirtfinalį pradėjo pergale Plungėje 0

Kauno „Žalgiris-2“ komanda Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) ketvirtfinalio seriją pergale išvykoje. Tomo Masiulio auklėtiniai ketvirtadienį įtikinamai nugalėjo Plungės „Olimpą“ 79:62 ir serijoje iki 2 pergalių pirmauja 1-0.

Jaunieji žalgiriečiai žemaičius du kartus jau buvo įveikę reguliariajame sezone, todėl į Plungę vyko pasitikėdami savo jėgomis. Mačo pradžioje rezultatas dar buvo apylygis, bet pirmajam kėliniui einant į pabaigą Tomas Dimša dėjimu ir Marius Grigonis 4 taškais iš eilės pradėjo spurtą, kuris nulėmė rungtynių baigtį. Prie jų prisijungus galingai po krepšiais žaidusiam Artūrui Gudaičiui vienuolikos minučių atkarpą „Žalgiris-2“ laimėjo 25:5 ir atsiplėšė 36:16.

Po A.Gudaičio dėjimo bei Vaido Kariniausko, Justo Tamulio ir T.Dimšos tritaškius kauniečiai netgi pirmavo 61:33. Skirtumą „Olimpui“ pavyko aptirpdyti tik ketvirtajame kėlinyje.

„Žalgiris-2“: T.Dimša 18, M.Grigonis 12 (4 rez. perd.), A.Gudaitis 11 (6 atk. kam.), J.Tamulis 11, V.Kariniauskas 9 (4 rez. perd., 3 per. kam.), L.Lekavičius 5, S.Kymantas 4, N.Barauskas 4, K.Vene 3, S.Januškis 2.

„Olimpas“: A.Maneikis 15 (3 per. kam.), M.Kazonas 13 (10 atk. kam.), I.Razutis 10.

Antrosios NKL ketvirtfinalio serijos rungtynės Tarp „Žalgiris-2“ ir „Olimpo“ komandų bus žaidžiamos šeštadienį Kaune, „Žalgirio“ treniruočių centre (Naglio g. 4A). Mačo pradžia – 16.00 val.

Komentarai