Lažybų bendrovė „Top Sport“ padidino paramą „Žalgiriui“ 0

Krepšinio gerbėjai, penktadienį stebėdami rungtynes su Berlyno ALBA, ant Kauno „Žalgirio“ komandos Eurolygos marškinėlių išvys naują, tačiau gerai žinomą užrašą. Antrąjį sezoną Lietuvos čempionų klubą remiančios lažybų bendrovės „Top Sport“ prekės ženklas ant „Žalgirio“ marškinėlių puikuosis ir dvejose likusiose Eurolygos rungtynėse.

Iki šiol „Top Sport“ prekės ženklą ant žalgiriečių marškinėlių buvo galima išvysti VTB Vieningosios lygos ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionatuose.

„Lažybų bendrovė „Top Sport“ mūsų klubo rėmėjų šeimoje yra jau beveik du metus. Tai yra rimtas, strateginis partneris, kuris sutiko mums papildomai padėti šią nelengvą akimirką. Tikimės, kad šis pavyzdys užkrės ir kitas šalies bendroves prisidėti prie „Žalgirio“ komandos išsaugojimo“, – teigė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Pagal partnerių pasirašytą sutartį, paramos suma išlieka konfidenciali. Lažybų bendrovė „Top Sport“ pagrindinę reklamos poziciją ant „Žalgirio“ marškinėlių užims iki šio sezono pabaigos. Anot P.Motiejūno, generalinio rėmėjo vieta naujajam sezonui lieka neužimta ir klubas yra atviras visiems pasiūlymams.

„Suprantame sudėtingą Kauno „Žalgirio“ situaciją ir stengiamės pagal išgales pagelbėti. Komandą remiame jau antrą sezoną ir negalėjome likti abejingi. Nepretenduojame tapti komandos gelbėtojais, tačiau kiek galime, tiek prisidedame. „Žalgiris“ yra mūsų širdyse, todėl džiaugiamės, kad galime padėti mūsų visų mylimai komandai. Be to, jaučiame ir grįžtamąją naudą – išnaudodami „Žalgirio“ komunikacijos kanalus didiname savo prekės ženklo žinomumą“, – sakė lažybų bendrovės „Top Sport“ direktorius Dainius Gulbinas.

„Top Sport“ yra pirmoji ir didžiausia lažybų bendrovė Lietuvoje. Dar 2002 m. atidariusi pirmąjį lažybų punktą dabar „Top Sport“ valdo net 86 lažybų punktus 33 Lietuvos miestuose.

Komentarai