Žalgiriečių „Protų kovų“ atkrintamieji mūšiai neapsiėjo be gudravimų (AUDIO) 0

„Žalgirio radijo“ rengiamas svarbiausias žalgiriečių egzaminas už aikštės ribų įgauna pagreitį ir jau pamažu aiškėja krepšininkai, kurie patenka į tolimesnį etapą. Antrojoje atkrintamųjų mūšių kovoje susitinka Vytenis Lipkevičius ir Jeffas Foote‘as.

Šį ketvirtadienį „Žalgirio radijo“ laidoje bus galima išgirsti, kaip krepšininkai kovoja dėl taškų prisimindami geografijos, krepšinio, istorijos žinias. Laidos vedėjai taip pat išsiaiškino, ar Vytenis ir Jeffas žino, kaip vadinasi ne per seniausiai knygynuose pasirodžiusi vyr. trenerio Joano Plazos knyga. Kova buvo taškas į tašką, o kas nugalėjo, „Žalgirio radijo“ klausytojai galės išgirsti jau šį vakarą nuo 17 val. radijo TAU (102,9 FM) eteryje.

Prisiminimui siūlome paklausyti, kaip gi sekėsi praėjusią savaitę mūšyje susitikusiems abiems broliams Lavrinovičiams ir Donnie McGrathui. Pastarieji parodė, kad per laikotarpį, kuomet nebuvo žaidžiamas šis intelektualus žaidimas, visi gavo progą geriau pasiruošti ir, atrodo, taip ir padarė. Tačiau šį kartą sėkmė nusišypsojo vienam iš brolių. Ir nors legionierius iš Amerikos muzikinio klausimo metu bandė įsijungti savo išmanųjį telefoną – juo pasinaudoti nespėjo. Linksmas, nuotaikingas ir vienam iš brolių pergalingas mūšis jūsų dėmesiui.

Komentarai