„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai apsilankė atviroje žalgiriečių treniruotėje 0

Svarbiausioms Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovoms besiruošiantys žalgiriečiai surengė atvirą treniruotę, kurioje galėjo dalyvauti visi Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai.

Klubo nariai ne tik stebėjo komandos treniruotę, jų taip pat laukė ekskursija po „Žalgirio“ areną. Sirgaliai pamatė šios didžiausios Baltijos šalyse arenos užkulisius – krepšininkų rūbinę, treniruoklių salę, mažesniąją, treniruotėms skirtą areną, treneriams skirtas patalpas bei svečių komandos rūbines. Pasibaigus žalgiriečių pratyboms, sirgaliai turėjo galimybę pabendrauti su jais, paprašyti autografo ar nusifotografuoti kartu su žaidėjais.

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai itin džiaugėsi galimybe išvysti žalgiriečius ir pamatyti jų pasirodymą ne tik varžybose, bet ir treniruotėje.

„Labai laukiau šios atviros treniruotės, dabar turėjau galimybę joje apsilankyti. Nustebau pamatęs sąlygas, kurios suteiktos žalgiriečiams ir klubo personalui. Dabar supratau, kodėl netgi kai kurie buvę NBA krepšininkai teigia, kad čia sudarytos nuostabios sąlygos žaidimui ir treniruotėms. Be abejo, itin įdomu buvo stebėti žalgiriečių treniruotę ir pamatyti, kiek prakaito turi išlieti krepšininkai, norėdami gerai pasirodyti rungtynėse“, – įspūdžiais dalinosi Klubo narys Liucijus Ambraška.

Kita Klubo narė Laura Juknelytė džiaugėsi proga iš arčiau susipažinti su komanda: „Turėjome galimybę pamatyti tai, ko nematome per varžybas – žalgiriečių bendravimą ir asmenybes. Visi žaidėjai išties malonūs ir draugiški žmonės, tačiau turbūt labiausiai išsiskyrė broliai Lavrinovičiai. Visų pirma, jų neįmanoma atskirti vieno nuo kito, o antra – jie neieško žodžių kišenėje ir nuoširdžiai bendrauja su sirgaliais. Treneris Joanas Plaza yra puikus komandos vadovas, siekė kiekvieno žaidimo elemento, derinių atlikimą nugludinti iki tobulybės. Matėsi, kad jis yra puikus autoritetas jauniesiems „Žalgirio“ žaidėjams. Šis susitikimas atmintyje įstrigs ilgam.“

Žalgirietis Darjušas Lavrinovičius teigė, kad tokie susitikimai vienija komandą ir sirgalius.

„Šis sezonas komandai yra sudėtingas, tačiau sirgaliai visąlaik palaikė komandą, tikiu, kad palaikys ir toliau. Į šią atvirą treniruotę atėjo nemažai žmonių, kurie norėjo pamatyti komandą iš vidaus, tai, kaip mes treniruojamės. Jų žodžiai ir palaikymas mus įkvepia ateities kovoms“, – teigė D.Lavrinovičius.

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai be to, kad atlieka svarbų vaidmenį – prisideda prie komandos biudžeto formavimo, patiria daugybę įspūdžių ir smagių akimirkų. Kiekvieną sezoną jie apsilanko atviroje „Žalgirio“ treniruotėje, dalyvauja susitikimuose su treneriais ir komandos vadovais, turi galimybę įsigyti originalias „Žalgirio“ aprangas, dalyvauja draugiškuose krepšinio turnyruose, kurių metų juos į pergales veda pats Modestas Paulauskas. Gerų emocijų prideda ir kiti renginiai, kurių metų Klubo nariai smagiai leidžia laiką kartu su bendraminčiais.

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariu tapti galima čia. Prisijunk ir tu!

Komentarai