K.Lavrinovičius: „Rungtynių pabaigą sužaidėme protingai ir ramiai“ 0

Edgaras Pulkovskis, Krepsinis.net

„Galima čia kalbėti lenkiškai?“, – „laba diena“ lenkiškai ištaręs spaudos konferenciją po Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo antrojo mačo pradėjo Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Kšištofas Lavrinovičius.

„Na ką, žiūrim, ką turim… 33 numeris geras“, – į protokolą pažvelgęs toliau juokavo brolis. Čia pat surimtėjęs 22 taškus į „Lietuvos ryto“ krepšį įmetęs krepšininkas džiaugėsi pergale ir komandos draugų atsidavimu.

„Labai smagu, kad laimėjome. Ypatingai džiugu, kad pabaigoje gerai sužaidėme, nors visą sezoną mus tokiomis akimirkomis persekiojo nesėkmės. Ačiū Dievui, kad sužaidėme protingai ir ramiai. Noriu padėkoti visiems vyrams, jog kovojo ir neatsipalaidavo po lengvos pirmos pergalės Kaune. Noriu pagirti teisėjus, kad kontroliavo susitikimą. Brolis šiek tiek buvo praradęs pusiausvyrą, bet jį apkabinau ir nuraminau. Tikrai arbitrai gerai dirbo“, – teigė K.Lavrinovičius.

Paklaustas, ar apie teisėjus kalbėjo be ironijos, aukštaūgis dar kartą pagyrė arbitrus: „Iš tiesų gerai, nes jie matė, kad pirmajame finalo mače buvo nemažai incidentų: kažkas pastūmė petimi, kažkas ranka. Teisėjai gerai kontroliavo situaciją, kad krepšinis nevirstų boksu.“

Trečiasis finalo serijos mačas vyks šeštadienį 19.00 valandą Kaune.

Komentarai