„Žalgirio“ gatvės krepšinio šventė prie „Žalgirio“ arenos – jau šiandien! 0

Visą šeštadienį prie „Žalgirio“ arenos būriuosis „Žalgirio“ ir gatvės krepšinio mėgėjai. Tradiciniame Kauno „Žalgirio“ klubo organizuojamame 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyre dalyvaus ne tik 200 komandų, bet ir apsilankys šią savaitę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionais tapę žalgiriečiai.

Jubiliejinį penktąjį „Žalgirio“ 3 prieš 3 turnyrą 9.50 val. atidarys LKL nugalėtojų vyriausiasis treneris Joanas Plaza. Po jo įžanginio žodžio prie 12 krepšių startuos varžybos net šešiose amžiaus grupėse, žurnalistų ir rėmėjų bei mišriajame pogrupyje.

Kovoms įsibėgėjus, 12.00 val. prie renginio prisijungs ir jį kaitysiantys Radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Šmaikštieji radijo laidų vedėjai padės visiems norintiems užsiregistruoti į konkursus su žalgiriečiais ir padės su gera nuotaika prie „Žalgirio“ arenos sulaukti LKL čempionų.

Į dvi grupes po 6 krepšininkus suskirstyti žalgiriečiai renginyje praleis po pusantros valandos. Iš pradžių, 13.00 val. „Žalgirio“ aukštaūgiai mes iššūkį vienas kitam ir, į savo komandas pasirinkę po 3 jaunuosius krepšininkus, lieps jiems kuo sėkmingiau užpulti varžovo ginamą krepšį. Kitame žaidime užsiregistravę turnyro dalyviai ar žiūrovai prizus galės laimėti įmetę baudą, jei prieš tai jų išsirinktas žalgirietis papasakos anekdotą ar pasidalins savo žinomomis patarlėmis.

Turnyre dalyvaujančioms komandoms vėl grįžus į dvylika krepšinio aikštelių, žalgiriečiai renginio nepaliks. Jie lips ant scenos, ant kurios visi šventėje apsilankę krepšinio gerbėjai galės įsiamžinti bendrose nuotraukose su savo pamėgtais „Žalgirio“ krepšininkais.

Dar kartą LKL čempionai prie „Kauno Akropolio“ užsuks 14.45 val. Tradiciniame žaidime „Aplošk žalgirietį“ Mantą Kalnietį šiemet pakeis Mindaugas Kuzminskas, kuriam teks grumtis su jaunaisiais krepšininkais „figūrinio minuso“ rungtyje. Taip pat visų lauks ir vienas naujas žaidimas, kai dalyviai krepšį bandys atakuoti užrištomis akimis, o jiems patarimais bandys padėti LKL čempionai.

Šventinę „Žalgirio“ 3 prieš 3 turnyro dieną primins kiekvienam turnyro dalyviui suteikti dveji marškinėliai. Pagrindinis šventės rėmėjas – mineralinis vanduo „Vytautas“ – atgaivins visus turnyre besigrumsiančius žaidėjus. Nugalėtojų komandų lauks vertingi „Žalgirio“ ir rėmėjų prizai. Be to, „Kauno Akropolis“ dovanų čekiais apdovanos stilingiausią turnyro komandą.

Bus apdovanota ir originaliausio komandos pavadinimo konkursą laimėjusi trijulė. Oficialaus „Žalgirio“ puslapio Facebook tinkle apklausoje šiais metais užtikrintai triumfavo „Vycka kepa vištą“ komanda, balsavime įveikusi „Gryš Sūnus iš Anglijos Tai išneš kaip Obuolius“ ekipą.

Turnyro metu laukiami visi krepšinio entuziastai. Tie, kurie nelies prakaito krepšinio aikštelėse, galės tiesiog pasimėgauti puikiu reginiu ar ne mažiau skambia muzika.

Renginio pradžia – šeštadienį, gegužės 11-ąją, prie „Žalgirio“ arenos jau nuo 10.00 valandos.

Turnyro dalyviai parsisiųsti rungtynių tvarkaraštį ir pogrupius gali paspaudę ČIA.

Primename, kad likus pusvalandžiui iki savo komandos pirmųjų rungtynių turnyro dalyviai privalo užsiregistruoti sekretoriate. Registruojantis kiekvienas komandos narys turi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (su nuotrauka ir gimimo data).

Komentarai