M.Popovičiui bus atlikti išsamesni tyrimai 0

Ketvirtąjį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų žiedą vakar atsiėmęs Kauno „Žalgirio“ legionierius Marko Popovičius trečiadienio rytą trumpam paliko Lietuvą ir išvyko į užsienį, kur jam bus atlikti išsamesni tyrimai.

Tai reiškia, kad šiandien ir rytoj vyksiančiose VTB Vieningosios lygos ketvirtfinalio serijos rungtynėse su Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod“ žalgiriečiams teks verstis be vieno savo lyderių. Į Kauną M.Popovičius turėtų sugrįžti penktadienį. Visgi į Žemutinį Naugardą, kur šeštadienį bus žaidžiamos trečiosios šios serijos rungtynės, kroatas veikiausiai taip pat nevyks.

Pastaruoju metu 30-eties metų snaiperį kamuoja nugaros skausmai. LKL finalo serijoje prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ gynėjas žaidė sukandęs dantis – prieš kiekvieną dvikovą komandos gydytojas Robertas Narkus jam suleisdavo nuskausminamųjų. Visgi skausmai žaidėjo ryžto nesumažino – jis, nors aikštelėje praleisdavo ir mažiau minučių nei įprasta, išbėgo ant parketo visose keturiose LKL finalo serijos rungtynėse.

Komentarai