Šią savaitę „Žalgirio“ arenoje – VTB Vieningosios lygos ketvirtfinalio kovos 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šią savaitę vėl žengs ant parketo VTB Vieningosios lygos varžybose. Trečiadienį „Žalgirio“ arenoje startuoja iki 3 pergalių vyksianti ketvirtfinalio serija su „Nizhny Novgorod“ komanda.

Pirmosios dvi ketvirtfinalio rungtynės vyks „Žalgirio“ arenoje. Mačus, kuriuos pristato bendrovė „Tete-a-tete“ kazino, žalgiriečiai žais trečiadienį ir ketvirtadienį.

Penktadienį kauniečiai tais pačiais reisais kaip ir varžovai keliaus į Žemutinį Naugardą, kur trečiosios serijos rungtynės bus žaidžiamos šeštadienį. Jei prireiks ketvirtasis susitikimas sekmadienį vyktų Rusijoje, penktasis kitą antradienį – Kaune.

VTB Vieningosios lygos reguliarųjį sezoną laimėjęs „Žalgiris“ praleido pirmąjį atkrintamųjų varžybų etapą. Tuo tarpu „Nizhny Novgorod“ dėl patekimo į ketvirtfinalį kovojo su aikštės pranašumą turėjusiu Sankt Peterburgo „Spartak“ klubu. Pirmąsias rungtynes namuose „Nizhny Novgorod“ pralaimėjo 69:83, tačiau nepasidavė ir sugebėjo atsitiesti svečiuose. Antrąjį mačą jie laimėjo 62:57, o lemiamą pergalę išplėšė po dviejų pratęsimų 88:85.

Savo ruožtu praėjusią savaitę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionais tapę žalgiriečiai daug laiko poilsiui neturėjo. Žalgiriečiams greičiausiu būdu pabaigus kovas nacionaliniame čempionate (laimėjus finalo seriją 4-0) komandos vyriausiasis treneris Joanas Plaza ištesėjo savo pažadą ir krepšininkams suteikė tris laisvas dienas, tačiau nuo šeštadienio kauniečiai jau vėl liejo prakaitą treniruotėse.

Kartu su pagrindine komanda jau kurį laiką sportuoja ir jaunimo ekipos nariai Marius Grigonis ir Tomas Dimša. Traumas vis dar besigydant Donnie McGrathui ir Jeffui Foote‘ui, jaunieji žalgiriečiai būtų registruojami rungtynėms ir turėtų teorinę galimybę pasirodyti aikštelėje.

Bilietus į žalgiriečių namų rungtynes galima įsigyti visose Bilietai.lt kasose.

Komentarai