Prasidėjo bilietų prekyba į VTB Vieningosios lygos pusfinalio mačus 0

Į VTB Vieningosios lygos pusfinalį patekęs Kauno „Žalgirio“ klubas savo ištikimiausiems gerbėjams įteikė dar vieną dovaną. Sezono abonementų savininkai „Žalgirio“ arenoje vyksiančius mačus su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komanda galės stebėti nemokamai, o bilietus suskubsiantys įsigyti žiūrovai sulauks ženklių nuolaidų.

„Nors sezono pradžioje buvo planuota, kad komandai patekus į VTB Vieningosios lygos pusfinalį sezono abonementus reikės prasitęsti, nusprendėme, kad puikiai visą sezoną „Žalgirį“ palaikę aistruoliai neturėtų būti nuskriausti. Tai dar vienas įrodymas, kad „Žalgirio“ sezono abonementus turėti yra naudinga“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

VTB Vieningosios lygos pusfinalyje žalgiriečiai susitiks su lietuvišku desantu pasigirti galinčia Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ ekipa. Joje rungtyniauja iki tol vien „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjęs Mantas Kalnietis ir Lietuvos rinktinės puolėjas Simas Jasaitis. Krasnodare dirba ir fizinio parengimo trenerio karjerą „Žalgiryje“ pradėjęs Sigitas Kavaliauskas bei klubo viceprezidento sporto reikalams pareigas užimantis Ginas Rutkauskas.

Ketvirtfinalio serijoje Krasnodaro krepšininkai rezultatu 3-1 susitvarkė su Kazanės „Unics“ komanda. Net dvejas rungtynes būsimi „Žalgirio“ varžovai laimėjo išvykoje. Savo ruožtu žalgiriečiai identišku rezultatu ketvirtfinalyje nugalėjo „Nizhny Novgorod“ ekipą.

VTB Vieningosios lygos reguliariajame sezone abu varžovai rungtyniavo vienoje B grupėje ir abu mačus laimėjo „Žalgiris“. Šių komandų dvikova spalio mėnesį kaip tik ir pradėjo sezoną, o kauniečiai iš Krasnodaro išsivežė pergalę 78:70. Sausio pradžioje „Žalgirio“ arenoje taip pat pajėgesni buvo Lietuvos čempionai, nugalėję Rusijos ekipą 89:81.

Tiesa, nuo to laiko „Žalgiris“ prarado ne vieną krepšininką, o „Lokomotiv-Kuban“ gerino savo žaidimą. Prieš mėnesį savo jėgą Krasnodaro klubas pademonstravo triumfuodamas Europos taurės turnyre ir užsitikrindamas vietą kito sezono Eurolygos varžybose.

Pirmosios dvi pusfinalio dvikovos bus žaidžiamos gegužės 24 ir 25 d. „Žalgirio“ arenoje. Iki antradienio, gegužės 21 d., vakaro sezono abonementų neturintys „Žalgirio“ gerbėjai turi šansą pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir bilietus į abejas rungtynes gali įsigyti už vienerių rungtynių kainą.

Bilietus į žalgiriečių namų rungtynes galima įsigyti visose Bilietai.lt kasose.

Komentarai